ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Φιορεντίνα: Μπαίνει γερά στη μάχη για την απόκτηση του Τζανιόλο

Ο Νικολό Τζανιόλο πανηγυρίζει γκολ της Άστον Βίλα απέναντι στην Γουέστ Χαμ
Ο Νικολό Τζανιόλο πανηγυρίζει γκολ της Άστον Βίλα απέναντι στην Γουέστ Χαμ @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Φιορεντίνα ετοιμάζεται για τον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό όμως παράλληλα χτενίζει την αγορά για την μεταγραφική ενίσχυσή της, με τον Νικολό Τζανιόλο να φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην κορυφή της σχετικής λίστας της.

Το φινάλε της φετινής σεζόν πλησιάζει και στο στρατόπεδο της Φιορεντίνα βρίσκονται άπαντες σε εγρήγορση, αφού εκτός από τα δύο ματς που έχει να δώσει για την ολοκλήρωση της Serie A μετράει αντίστροφα για να διεκδικήσει το τρόπαιο του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό, το βράδυ της 29ης Μαΐου στην "OPAP Arena".

Παράλληλα όμως χτενίζει την αγορά για παίκτες με στόχο τη μεταγραφική ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως έχει κυκλώσει το όνομα ενός Ιταλού διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Ο λόγος για τον Νικολό Τζανιόλο, που στάθηκε άτυχος στο φινάλε της σεζόν αφού τραυματίστηκε στο ματς της Άστον Βίλα με την Λίβερπουλ και θα χάσει το Euro 2024, με τον άλλοτε φορ της Ρόμα να ενδιαφέρει πολύ τους βιόλα και να αναμένεται να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν από την Γαλατάσαραϊ που έχει τα δικαιώματά του.

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ