THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο Show Must Go On: "Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση, πρέπει να επιστρέψω στο επίπεδό μου μετά από ένα λάθος"

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο Show Must Go On: "Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση, πρέπει να επιστρέψω στο επίπεδό μου μετά από ένα λάθος"

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι κρατώντας στα χέρια του το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της Stoiximan Super League μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και το Show Must Go On για το τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για εκείνον, τους φετινούς στόχους, ενώ τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει στο επίπεδό του.

Το SPORT24 βρέθηκε στη 42η γιορτή του ΠΣΑΠΠ και μίλησε με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της Stoiximan Super League για την περασμένη σεζόν.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δήλωσε στην κάμερα του SPORT24 και το "Show Must Go On" ότι μετά το λάθος στο παιχνίδι με τον Άρη δουλεύει για να επιστρέψει στο επίπεδό του, εξήγησε τι σημαίνει ο σύλλογος για εκείνον και τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί για να στεφθεί στο τέλος της σεζόν πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Συγχαρητήρια για το βραβείο. Πώς νιώθεις: "Ευχαριστώ πολύ. Νιώθω περήφανος. Ποτέ δεν είναι εύκολο. Έκανα και κάναμε όλοι μαζί καλή δουλειά κι είμαι περήφανος γι' αυτό".

Ποιος είναι ο στόχος σου για φέτος: "Σίγουρα το να επιστρέψω και να βελτιωθώ, γιατί δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση τώρα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω, να προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος, να επιστρέψω στο επίπεδό μου μετά από ένα λάθος, να συνεχίσω να δουλεύω, να είμαι αισιόδοξος, να διατηρήσω την ισορροπία μου.

Ας δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός για μένα είναι οικογένεια, μία πραγματική οικογένεια. Εκτιμώ τα πάντα, μου δίνουν μία μεγάλη ευκαιρία και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ με την ομάδα".

Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει φέτος το πρωτάθλημα; "Το ελπίζω. Δουλεύουμε γι' αυτό. Δεν είναι εύκολο. Φτάσαμε πολύ κοντά την περασμένη σεζόν, αλλά δεν ήταν αρκετό. Αυτή τη σεζόν προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Σημαίνει πολλά για τον κόσμο μας και για όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού".

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ