ΑΕΚ

Βραβεία ΠΣΑΠΠ 2023: Η έκπληξη στον Αλμέιδα με δρόμο στο όνομά του και η επική απάντηση

42  .  2022 - 2023 (  / EUROKINISSI)
42 . 2022 - 2023 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα βραβεύτηκε ως ο καλύτερος προπονητής της περσινής σεζόν και όταν ανέβηκε στο βήμα τον περίμενε μία ιδιαίτερη έκπληξη.

Ο ΠΣΑΠΠ ψήφισε τους καλύτερους και τις καλύτερες της περσινής σεζόν στην 42η γιορτή του. Καλύτερος προπονητής για την περσινή σεζόν αναδείχθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Όταν ανέβηκε στο βήμα και μετά το βήμα του τον περίμενε μία έκπληξη. Ο Ντέμης Νικολαΐδης που παρουσίαζε την εκδήλωση, παρουσίασε στον προπονητή της ΑΕΚ μία οδό, η οποία έχει και το όνομά του (πρόκειται για συνωνυμία).

"Μήπως πρέπει να μετακομίσεις στην Αθήνα και να μείνεις πολλά χρόνια στην ΑΕΚ;" ρώτησε ο Νικολαΐδης, με τον τεχνικό της Ένωσης να απαντάει: "Θέλω το κλειδί από το σπίτι" και να συνεχίζει: "Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα, αυτό είναι που μου χαρίζει το ποδόσφαιρο, να γνωρίζω ανθρώπους απ' όλους πολιτισμούς.

Στο ποδόσφαιρο η μία μπάλα μπορεί να ενώσει διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, πολιτισμούς, οικονομικές τάξεις. Μας κάνει καλύτερους όλους. Να ζήσει το ποδόσφαιρο".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ