ΑΡΗΣ

Ντόπες Σκόρδα εν όψει Τούμπας

Ντόπες Σκόρδα εν όψει Τούμπας
Σκορδας

Στην προπόνηση της Τετάρτης βρέθηκε ο Λάμπρος Σκόρδας θέλοντας να ντομπάρει τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στη χθεσινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου μάλιστα βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, θέλοντας με τα λεγόμενά του να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης ο κ. Σκόρδας παρουσία των Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Νίκου Αγγελάκη στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τους τόνισε ότι: "Το παιχνίδι της Κυριακής είναι σαν όλα τα άλλα. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Γνωρίζεται τις δυνατότητες σας. Παίξτε όπως ξέρετε και μπορούμε να φύγουμε νικητές από το παιχνίδι".



Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπάγεβιτς αναμένει σήμερα να έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Κόκε με τον τεχνικό του Άρη ωστόσο να μην υπολογίζει στον τραυματία Κάλβο. Ο Ισπανός μετέβη στην Βαρκελώνη εκεί όπου θα εξεταστεί από τον γιατρό της Μπαρτσελόνα που τον γνωρίζει από το παρελθόν και ακολούθως θα αποφασιστεί οριστικά για το αν θα υποβληθεί ή όχι σε εγχείρηση στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού με τον "Ντούσκο" να ήταν εκείνος που στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου του έκανε λόγο για εγχείρηση.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν πιθανόν ακόμα και κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας με τον Κάλβο να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και πάλι το αργότερο μέχρι μεθαύριο Σάββατο.

Όσο για το πώς αναμένεται να παραταχθεί ο Άρης στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ; Ο Μπάγεβιτς προσανατολίζεται να παρατάξει το σύνολό του με το γνωστό πλέον 4-4-2 και με σχήμα ρόμβου στην μεσαία γραμμή.

Στην περίπτωση αυτή ο Γιάχιτς θα βρεθεί και πάλι μπροστά από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Παπαδόπουλου και Ρονάλντο με τον Γκαρσία στα δεξιά και τον Νεμπεγλέρα στα αριστερά της μεσαίας γραμμής ενώ ο Ίβιτς θα έχει ρόλο επιτελικού χαφ. Το σχήμα αυτό φαντάζει ως το επικρατέστερο με επιθετικό δίδυμο αυτό των Κόκε και Σανσόν.

Όσο για τους Αμορόζο και Ζεντίλ φαντάζει αδύνατο να ξεκινήσουν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ αλλά το πιο πιθανόν να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ