ΑΡΗΣ

Ο Νάτσο Γκαρσία μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για τη χθεσινή νίκη του Άρη αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Νάτσο Γκαρσία μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για τη χθεσινή νίκη του Άρη αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Γκαρσία

Ο Νάτσο Γκαρσία μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την χθεσινή νίκη του Άρη επί του Εργοτέλη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αλλά και το ντέρμπι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

" Ήταν μία δύσκολη νίκη αλλά σημασία έχει η νίκη. Βάλαμε δύο γκολ, η δουλειά έχει αποτελέσματα και παίξαμε αρκετά καλά", δήλωσε ο Γκαρσία με αφορμή την χθεσινή νίκη επί του Εργοτέλη ενώ όσον αφορά το ντεμπούτο του Μάρτσιο Αμορόζο το σχόλιο του διεθνή Βολιβιανού ήταν: " Μου άρεσε ο Αμορόζο, είναι ένας μεγάλος παίκτης και θα βοηθήσει σημαντικά τον Άρη".

Όσον αφορά το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας είπε: "Είναι το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε για την νίκη, σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί καθώς σκεφτόμαστε μόνο την βαθμολογική μας θέση. Για τους φιλάθλους αυτό που θέλω να πω είναι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως πάντα".

Τέλος όσον αφορά την παραμονή του στον Άρη ο Γκαρσία τόνισε: " Θέλω να μείνω, περιμένω πως και πως την ανανέωση. Περιμένω να έρθουμε σε μία συμφωνία που να συμφέρει και τα δύο μέρη. Έχω φιλοδοξίες με τον Άρη, εύχομαι να πάρω το πρωτάθλημα και να αγωνιστώ στο Champions League".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ