ΑΡΗΣ

Άπαντες στον Άρη περιμένουν με ανυπομονησία το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Άπαντες στον Άρη περιμένουν με ανυπομονησία το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Άρης

Οι φίλαθλοι του Άρη χθες το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη εκτός από την αποθέωση που φρόντισαν να επιφυλάξουν στον Μάρτσιο Αμορόζο όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Φελίπε Σανσόν ζήτησαν νίκη από τους παίκτες της ομάδας τους στο ντέρμπι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

« Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη για αυτόν τον κόσμο κι ελπίζω να πάρω περισσότερα λεπτά συμμετοχής», δήλωσε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Εργοτέλη ο Αμορόζο με τον Βραζιλιάνο να δείχνει να περιμένει το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Κώστας Νεμπεγλέρας τόνισε για την νίκη του Άρη επί των Κρητικών πως: « Είχαμε το μυαλό μας στο τι πάθαμε στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας (σ.σ. με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς) και παρουσιαστήκαμε πιο σοβαροί και πιο πειθαρχημένοι», ενώ όσον αφορά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης της Κυριακής δήλωσε: « Ξέρουμε όλοι το τι σημαίνουν αυτά τα ντέρμπι και θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε για αυτό το παιχνίδι ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να μπορέσουμε να το κερδίσουμε. Ο Άρης εξάλλου είναι μεγάλη ομάδα και παίζει πάντα για τους τρεις βαθμούς».

Κι όσο για τον σκόρερ του δεύτερου γκολ του Άρη χθες το απόγευμα απέναντι στον Εργοτέλη ο Ισπανός Φελίπε Σανσόν τόνισε: « Πάντα τα παιχνίδια αυτά είναι δύσκολα γιατί οι ομάδες έρχονται κλεισμένες και κάθονται πίσω για να μην δεχτούν γκολ. Μετά το πρώτο γκολ ήταν πιο εύκολα τα πράγματα».

Όσο για την προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ της Κυριακής (10/02, 16:45) στο γήπεδο της Τούμπας αυτή θα ξεκινήσει σήμερα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να υπολογίζει και πάλι στον Μάρκο Αουρέλιο. Ο Βραζιλιάνος χθες εξέτισε την μία αγωνιστική της ποινής του εξαιτίας της τέταρτης κίτρινης κάρτας που είχε αντικρίσει κόντρα στον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ