ΑΡΗΣ

Μπάγεβιτς: ''Σημαντικό παιχνίδι''

Μπάγεβιτς: ''Σημαντικό παιχνίδι''
ΑΜΟΡΟΖΟ

Ο Μπάγεβιτς δήλωσε οτι ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και όχι ο Μπάγεβιτς τον Φερνάντο Σάντος

''Είναι ένα ντέρμπι που δεν το περιμένουν μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά σε όλη την Ελλάδα με ξεχωριστό τρόπο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι κι εύχομαι να γίνει ένα ντέρμπι με θέληση, πάθος και δύναμη'', είπε αρχικά ο Μπάγεβιτς με τον τεχνικό του Άρη να ξεκαθάρισε πως: ''Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για την ενδεκάδα. Θα δούμε αφού έχουμε ακόμα 3-4 μέρες μέχρι το παιχνίδι αν και έχω κάποιες σκέψεις''.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως: ''Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη και θα πρέπει να τα υπολογίσουμε όλα. Χρειάζεται ψυχολογία, πάθος και δύναμη με τα στοιχεία αυτά να είναι εκείνα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε τέτοια παιχνίδι στη νίκη όπως και ψυχολογία'', ενώ σε ερώτηση για το αν οι Αμορόζο και Τιάγκο Ζεντίλ είναι έτοιμοι ο ''Ντούσκο'' υπογράμμισε πως: ''Οι νέοι παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι, το έχω πει άλλωστε και πριν από μέρες. Αν θα παίξουν ή δεν θα παίξουν θα το δούμε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη''.

Ο Μπάγεβιτς μάλιστα φρόντισε να είναι κατηγορηματικός στο εξής: ''Δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ Σάντος και Μπάγεβιτς αλλά για έναν αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ όπου και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη'', και διευκρίνισε πως: ''Ο ΠΑΟΚ είναι σε πιο δύσκολη θέση αφού έχει μείνει πίσω έχοντας έχει χάσει παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας αν θέλουμε να είμαστε κοντά στους στόχους μας θα πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα όπως και σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος''.

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται ο ίδιος για την επιστροφή του για πρώτη φορά στο γήπεδο της Τούμπας ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ ο ''Ντούσκο'' σχολίασε: ''Έχω πει ότι σκέψεις και αναμνήσεις να ξέρετε ότι μένουν έξω από το γήπεδο. Δεν χρειάζεται να λέμε κάτι παραπάνω. Καθένας από μας, εμένα και τους συνεργάτες μου, όπου δούλεψε αισθάνεται περήφανος για την δουλειά του. Πλέον έχω άλλη ομάδα, κι άλλες υποχρεώσεις και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από το θετικό αποτέλεσμα''.

Όσο για την προετοιμασία της ομάδας του ο προπονητής του Άρη τόνισε: ''Δεν έχουμε ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Αυτό που με προβληματίζει μόνο είναι να μην χτυπήσει ο Αβραάμ στο σημερινό παιχνίδι με την Εθνική. Γιάχιτς και Χαβίτο είναι έτοιμοι όπως και Ίβιτς που γυρνάει. Ο Κόκε έχει κάποιο πρόβλημα αλλά πιστεύω ότι θα παίξει'', με τον Μπάγεβιτς να κατέληξε δίνοντας την είδηση αναφορικά με την περίπτωση του Τόνι Κάλβο και του τραυματισμού του λέγοντας: ''Ο Κάλβο δεν θα παίξει και μάλλον θα πάει στην Ισπανία για να κάνει εκεί την εγχείρηση''.

Αμορόζο: ''Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα''
Την ανυπομονησία του εξέφρασε ο Βραζιλιάνος Μάρτσιο Αμορόζο να δώσει το παρών στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του που προέβη στο ARIS SPORTS CAFE. Την ίδια ώρα που οι φίλαθλοι του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από τις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» μέσω του ηλεκτρονικού πίνακα.

''Έχω αγωνιστεί σε πάρα πολλά ντέρμπι στην καριέρα μου αλλά ανυπομονώ και θέλω να παίξω στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να ζήσω την ατμόσφαιρα σε ένα ντέρμπι που θα είναι το πρώτο μου ντέρμπι. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με μένα να θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο στο να φθάσει στη νίκη'', τόνισε ο Αμορόζο εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται για το ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Πάρμα και νυν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο είπε: ''Με τον Κονσεϊσάο είχαμε αγωνιστεί μαζί στην Πάρμα και του εύχομαι καλή επιτυχία. Δεν έχουμε μιλήσει αλλά θα βρεθούμε στο γήπεδο, ωστόσο όμως στην διάρκεια του παιχνιδιού θα είμαστε αντίπαλοι''.

Αναφορικά με το αν θα ήθελε να συνδυαστεί νίκη του Άρη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ με το δικό του γκολ ο Αμορόζο ξεκαθάρισε πως: ''Είτε σκοράρει ο Κόκε, είτε ο Φελίπε ή εγώ το σημαντικό είναι να κερδίσει ο Άρης με μένα να μου αρέσει να δίνω ακόμα και την τελική πάσα για το γκολ. Όπως και να έχει στόχος μας είναι η νίκη όπως και σε κάθε παιχνίδι ώστε να φθάσουμε με την καλύτερη συγκομιδή στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε από φέτος κιόλας την έξοδό μας στο Champions League της επόμενης χρονιάς''.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις εμφανίσεις του Πάτο με την Μίλαν είπε: ''Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι μικρός αλλά είχε την τύχη να πάει σε μία ομάδα όπως η Μίλαν που μπορεί να τον βοηθήσει όπως είχε συμβεί και με τον Κακά ώστε και εκείνος με την σειρά του να βοηθήσει και την Μίλαν αλλά και την Εθνική Βραζιλίας''.

Κι όσο για το ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο Αμορόζο τόνισε: ''Σαν πόλη είναι μία πολύ που σε βοηθάει να προσαρμοστείς. Το σημαντικό ωστόσο είναι η αγάπη του κόσμου'', ενώ για τους στόχους του με τον Άρη δήλωσε: ''Όλοι έχομε ως στόχο να κάνουμε τον Άρη δυνατό. Να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να φθάσουμε στα πλέι οφ''.

Ραντεβού στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''



''Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''. Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ από τον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου, έπειτα από την αρνητική απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη διάθεση εισιτηρίων. Την Κυριακή λοιπόν, στις 16:45, σε κιτρινόμαυρο περιβάλλον, όλοι οι φίλαθλοι του Άρη θα μπορέσουν να συμπαρασταθούν στην ομάδα''.

Την παραπάνω ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης καλώντας τους φιλάθλους της στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' το απόγευμα της Κυριακής για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεδομένου ότι στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας θα βρίσκονται μόνο φίλαθλοι του ''Δικεφάλου''.
























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ