ΑΡΗΣ

Αμφίβολος ο Κάλβο για την Τούμπα

Αμφίβολος ο Κάλβο για την Τούμπα
Τόνι Κάλβο

Ο Κάλβο πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στην διάθεση του "Ντούσκο" για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Κάλβο πολύ δύσκολα όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην διάθεση του "Ντούσκο" για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αιτία; Το ότι συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού όπως τις είχε κληρονομήσει από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αν και χθες ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Η επί του παρόντος πρόθεση του Μπάγεβιτς φανερώνει ότι δεν θέλει να ρισκάρει μπροστά στον φόβο τυχόν υποτροπής.
Από την πλευρά του ο Ντιόγο Σιστόν σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: " Το ματς με τον Εργοτέλη ανήκει στο παρελθόν και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στη Θεσσαλονίκη οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος φρόντισαν να με ενημερώσουν για το τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι.

Με έβαλαν αμέσως στο κλίμα των συγκεκριμένων αναμετρήσεων και περιμένω πως και πώς να έρθει η Κυριακή. Σαφώς και σε αυτά τα παιχνίδια η πίεση είναι μεγαλύτερη. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και διαφορετικό, ωστόσο εμείς όπως και σε όλους τους αγώνες θα παίξουμε για την νίκη. Θέλουμε την νίκη στην Τούμπα για τον κόσμο μας".

Σανσόν: " Eίμαστε τέταρτοι αλλά δεν θα σταματήσουμε"
Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη, Φελίπε Σανσόν, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό EXTRASPORT για την νίκη της Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επί του Εργοτέλη, τον Μάρσιο Αμορόζο, το γκολ της χρονιάς αλλά και το ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ.

" Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη δεν ήταν εύκολο διότι στο πρώτο μέρος κλείστηκε στην άμυνα του και έβγαινε σε αντεπιθέσεις πολύ επικίνδυνες", τόνισε αρχικά ο Σανσόν για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και συνέχισε: " Μόλις πετύχαμε το πρώτο γκολ τα πράγματα άλλαξαν, ο αντίπαλος βγήκε από την περιοχή του και μπορέσαμε να αποδώσουμε αυτά που μπορούμε. Τότε πιο γρήγορα οργανώναμε επιθέσεις, ευκολότερα πιέζαμε τον αντίπαλο, πετύχαμε δεύτερο γκολ και θέλαμε να πετύχουμε κι άλλο.

Πήραμε τη νίκη και τους βαθμούς, είμαστε τέταρτοι αλλά δεν θα σταματήσουμε, θέλουμε να ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία και αυτό μόνο με νίκες μπορεί να γίνει. Κάθε αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά, στον καθένα θέλουμε τη νίκη γιατί έχουμε στόχους και θέλουμε να τους κατακτήσουμε".

Για το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου Μάρσιο Αμορόζο ο Σανσόν δήλωσε: "Ο Αμορόζο μπήκε στη θέση μου και ακόμα θυμάμαι εκείνη την μπαλιά προς τον Κόκε, που επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι κι αν αυτό έμπαινε γκολ, τότε θα μιλούσαμε για το ομορφότερο γκολ της χρονιάς. Αλλά ήταν άτυχος αφού η μπάλα πήγε επάνω στον τερματοφύλακα", κι όσο για τον ίδιο ο Ισπανός επιθετικός τόνισε: "Νιώθω ιδιαίτερα άνετα μέσα στην ομάδα, δεν είναι μόνο το σκοράρισμα από εμένα αφού σημασία έχει το να κερδίζει η ομάδα. Όσο μου δίνονται ευκαιρίες, θα προσπαθώ για το καλύτερο".

Όσο για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας ο Σανσόν επισήμανε πως: " Ο Άρης θέλει πάρα πολύ τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν είναι μόνο η θέληση μας για βαθμούς αλλά και οι ιδιαιτερότητες που υπάρχουν. Το παραπάνω κίνητρο δεν είναι άλλο από τη θέληση μας να κερδίσουμε ένα ντέρμπι για να χαρούν οι φίλαθλοι μας, γνωρίζω πόσο θα μετρήσει αυτό για ολόκληρο τον σύλλογο".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ