ΝΑΠΟΛΙ

Ντε Λαουρέντις για Όσιμεν: "Δεν υπάρχουν ποτέ προβλήματα εδώ"

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με τον Βίκτορ Όσιμεν
Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με τον Βίκτορ Όσιμεν 2023 AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ρωτήθηκε για το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον Βίκτορ Όσιμεν, με τον ισχυρό άνδρα της Νάπολι να δηλώνει ωστόσο πως δεν υπάρχουν προβλήματα στους παρτενοπέι.

Όλα δείχνουν πως οι σχέσεις του Όσιμεν με τη Νάπολι σταδιακά αποκαθίστανται. Ο Νιγηριανός φορ είχε δει ένα περιπαικτικό για αυτόν video στον λογαριασμό των παρτενοπέι στο Tik Tok, με τον ίδιο να "απαντάει" με την απόσυρση από το Instagram όλων των φωτογραφιών του με τη φανέλα της ομάδας του.

Ωστόσο αγωνίστηκε και με Λέτσε και με Ρεάλ, ενώ πριν από λίγες μέρες έστειλε μήνυμα ομοψυχίας μέσα από τα social media. Ο ισχυρός άνδρας των παρτενοπέι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μίλησε στο Chiringuito TV και όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό απάντησε πως δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα του.

"Ο Όσιμεν δεν ήταν ποτέ πρόβλημα. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης. Αν θα υπάρξει νέα συμφωνία; Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχουν ποτέ προβλήματα εδώ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι χαρούμενοι στη Νάπολι" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο 24χρονος Νιγηριανός επιθετικός αγωνίζεται στη Νάπολι από την Σεπτέμβρη του 2020, ενώ το συμβόλαιό του με τους παρτενοπέι λήγει το καλοκαίρι του 2025. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ