ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Εξοργισμένος ο Όσιμεν με το video στο TikTok της ομάδας, έτοιμος να κινηθεί νομικά

Εξοργισμένος ο Όσιμεν με το video στο TikTok της Νάπολι, έτοιμος να κινηθεί νομικά
Εξοργισμένος ο Όσιμεν με το video στο TikTok της Νάπολι, έτοιμος να κινηθεί νομικά PRINT SCREEN

Εξοργισμένος ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι, Βίκτορ Όσιμεν, με το video με το χαμένο πέναλτι που δημοσιεύθηκε στο TikTok της ομάδας και στη συνέχεια διαγράφηκε. Έτοιμος να κινηθεί νομικά σύμφωνα με τον ατζέντη του.

Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα της Νάπολι απέναντι στην Μπολόνια (0-0) ήταν ο Βίκτορ Όσιμεν, όχι για το πέναλτι που έχασε στο 71' αλλά για το ξέσπασμά του λίγα λεπτά αργότερα, τη στιγμή που ο Ρούντι Γκαρσιά αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή.

Ευτυχώς μία συγγνώμη από την πλευρά του ποδοσφαιριστή στα αποδυτήρια του "Νταλ'Άρα, έφερε ηρεμία στην ομάδα. Ωστόσο, ακόμα μία φορά ο κορυφαίος σκόρερ της περυσινής Serie A είναι έξαλλος.

Αφορμή ένα video που ανήρτησε ο επίσημος λογαριασμός της Νάπολι στο Tik Tok, όπου απεικονίζεται το χαμένο πέναλτι του Γάλλου. Τον δείχνει να ζητάει την μπάλα με την λεζάντα να γράφει: "Gimme penalty, please".

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή μέσα από ανακοίνωσή του στο twitter χαρακτηρίζει απαράδεκτο το video που δημοσιεύθηκε και στη συνέχεια διαγράφηκε.

"Αυτό που συνέβη σήμερα στο επίσημο προφίλ της Νάπολι στην πλατφόρμα TikTok, δεν είναι αποδεκτό. Ένα video που κορόιδευε τον Βίκτορ δημοσιεύθηκε και μετά διαγράφηκε.

Ένα σοβαρό γεγονός που προκαλεί πολύ σοβαρή ζημιά στον παίκτη και και προστίθεται στη μεταχείριση που υφίσταται ο Βίκτορ το τελευταίο διάστημα μεταξύ προκλήσεων των Μέσων και fake news.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναλάβουμε νομικές ενέργειες και οποιαδήποτε χρήσιμη πρωτοβουλία για την προστασία του." ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή του στο twitter.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ