ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Όσιμεν ζήτησε συγγνώμη από Γκαρσιά και συμπαίκτες μετά το ξέσπασμά του στο ματς με την Μπολόνια

Ο Βίκτορ Όσιμεν σε αγώνα της Νάπολι στο Champions League με αντίπαλο την Μπράγκα | 20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν σε αγώνα της Νάπολι στο Champions League με αντίπαλο την Μπράγκα | 20 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Ο Βίκτορ Όσιμεν βρέθηκε στο επίκεντρο μετά από το ξέσπασμά του εις βάρος του Ρούντι Γκαρσιά όταν έγινε αλλαγή στο 76ο λεπτό του ματς με την Μπολόνια, με τον φορ της Νάπολι να ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και να αποφεύγει το πρόστιμο.

Η φετινή σεζόν δεν έχει αρχίσει καλά για την Νάπολι και το βράδυ της Κυριακής (24/09) η πρωταθλήτρια Ιταλίας δέχτηκε διπλό πλήγμα, τόσο αγωνιστικό όσο και εξωαγωνιστικό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εντός γηπέδου άφησε δύο βαθμούς στο "Νταλ'Άρα" απέναντι στην Μπολόνια (0-0) ενώ έχασε και την ηρεμία της, με τον Βίκτορ Όσιμεν να γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής όχι για το πέναλτι που έχασε στο 71' αλλά για το ξέσπασμά του λίγα λεπτά αργότερα, τη στιγμή που ο Ρούντι Γκαρσιά αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή.

Ο κορυφαίος σκόρερ της περυσινής Serie A δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση του Γάλλου και του έδειχνε με τα χέρια πως έπρεπε να τον κρατήσει στο χορτάρι για να μείνουν οι παρτενοπέι με δύο επιθετικούς, ενώ τα νεύρα του αδυνατούσε να τα συγκρατήσει και στον πάγκο.

Η επομένη του αγώνα έφερε πάντως μία σχετική ηρεμία στο στρατόπεδο της Νάπολι, αφού μετά από τη συγγνώμη που ειπώθηκε από την πλευρά του παίκτη στα αποδυτήρια του "Νταλ'Άρα, ακολούθησε νέα απολογία την Δευτέρα, με τον μπόμπερ της Νάπολι να ζητάει συγνώμη πριν από την έναρξη της προπόνησης, τόσο στον προπονητή του όσο και στους συμπαίκτες του.

Οι εξηγήσεις που έδωσε μάλιστα ήταν αρκετές για τη διοίκηση ώστε να πάρει την απόφαση να μην του επιβάλλει πρόστιμο, με το μεγάλο στοίχημα για την Νάπολι να είναι το εντός έδρας ματς που ακολουθεί μεσοβδόμαδα με την Ουντινέζε (27/09, 21:45, COSMOTE SPORT 2 HD), όπου θα κυνηγήσει το τρίποντο για να αφήσει οριστικά πίσω της την (διπλή) πληγή της Μπολόνια.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ