ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Όσιμεν έστειλε μήνυμα ενότητας μέσω Instagram

Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Σαμπντόρια σε ματς για την Serie A | 4 Ιουνίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Σαμπντόρια σε ματς για την Serie A | 4 Ιουνίου 2023 @2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Μετά την καταιγίδα που προηγήθηκε όσον αφορά στις σχέσεις του με τη διοίκηση της Νάπολι ο Βίκτορ Όσιμεν θέλησε να κάνει ένα βήμα προς τα πίσω, ζητώντας να επικρατήσει η ενότητα στους παρτενοπέι μέσω τοποθέτησής του στο Instagram.

Ο Βίκτορ Όσιμεν έσπασε πέρυσι όλα τα κοντέρ κατακτώντας τον τίτλο του αρχισκόρερ στην Serie A στη σεζόν που η Νάπολι πανηγύρισε το πρώτο της σκουντέτο μετά από 33 χρόνια όμως φέτος η χρονιά άρχισε "περίεργα" για εκείνον.

Αρνητικό highight το χαμένο πέναλτι που είχε στο εκτός έδρας ματς με την Μπολόνια και η άσχημη αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή από τον Ρούντι Γκαρσιά, με τον Νιγηριανό φορ να βλέπει ένα περιπαικτικό για αυτόν video στον λογαριασμό των παρτενοπέι στο Tik Tok και να "απαντάει" με την απόσυρση από το Instagram όλων των φωτογραφιών του με τη φανέλα της Νάπολι.

Όλα αυτά δημιούργησαν μία πολύ βαριά ατμόσφαιρα πάνω από το "Ντιέγκο Μαραντόνα", με την κατάσταση να παρουσιάζει ωστόσο κάποια βελτίωση μετά από το εκτός έδρας 4-0 επί της Λέτσε όπου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ο Όσιμεν και τον ίδιο να στέλνει μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας την Κυριακή (01/10) μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram.

Νάπολι: Ο Όσιμεν έστειλε μήνυμα ενότητας μέσω Instagram
PRINT SCREEN

"Το να έρθω στην πόλη της Νάπολης το 2020 ήταν μια υπέροχη απόφαση για μένα. Ο κόσμος της Νάπολι μου έχει δείξει τόση αγάπη και καλοσύνη και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει ανάμεσά μας.

Το πάθος του λαού της Νάπολης τροφοδοτεί τη φωτιά μου να παίζω πάντα με την καρδιά και την ψυχή μου και η αγάπη για το σήμα είναι ακλόνητη καθώς το φοράω με υπερηφάνια.

Οι κατηγορίες εναντίον του κόσμου της Νάπολης είναι αναληθείς. Έχω πολλούς φίλους Ναπολιτάνους και έχουν γίνει μέρος της οικογένειας και της καθημερινότητάς μου. Εκτιμώ τους Νιγηριανούς και όλους εκείνους που ένωσαν τις φωνές τους να με υποστηρίξουν.

Είμαι για πάντα ευγνώμων. Ας υποστηρίξουμε την ενότητα, τον σεβασμό και την κατανόηση. Για πάντα Forza Napoli", ανέφερε ο Όσιμεν στο μήνυμά του προς την Νάπολι και τους τιφόζι των πρωταθλητών Ιταλίας.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ