ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ντάνι Άλβες: Οι αντιφάσεις και οι τρεις διαφορετικές εκδοχές του, κίνδυνος φυλάκισης από τέσσερα έως 12 χρόνια

Ο Ντάνι Άλβες
Ο Ντάνι Άλβες © 2017 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες σύμφωνα με το TV3 έπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεσή του, αφού έδωσε τρεις διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό και κινδυνεύει με φυλάκιση από τέσσερα έως 12 χρόνια.

Σάλο έχει προκαλέσει στον ποδοσφαιρικό κόσμο η φυλάκιση του Ντάνι Άλβες με την κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη.

Η καταγγέλλουσα κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο ότι την ανάγκασε σε ερωτική πράξη στις 30 Δεκεμβρίου, στις τουαλέτες του VIP χώρου του κλαμπ, με την κατάθεσή της να σοκάρει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο 39χρονος βρέθηκε ενώπιον του δικαστή, όμως σύμφωνα με το TV3 έπεσε σε αντιφάσεις. Συγκεκριμένα, έδωσε τρεις διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό.

Στην αρχή δήλωσε πως δεν γνώριζε τη γυναίκα που τον κατήγγειλε, στην πορεία ανέφερε πως την είχε δει, αλλά δεν έγινε τίποτα ανάμεσά τους, ενώ στην τελευταία περίπτωση υποστήριξε ότι η γυναίκα πήγε από μόνη της σε εκείνον.

Όπως αναφέρει επίσης, η ισπανική El Pais το φερόμενο ως θύμα δεν θα διεκδικήσει αποζημίωση, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό που την απασχολεί είναι αποκλειστικά η απονομή της δικαιοσύνης, με τον Άλβες να κινδυνεύει από τέσσερα έως 12 χρόνια φυλάκιση.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα οδηγήθηκε στις φυλακές και βρίσκεται υπό κράτηση στο σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 1 της Βαρκελώνης από την Παρασκευή (20/1), με το δικαστήριο να αποφασίζει φυλάκιση χωρίς εγγύηση.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ