ΜΕΞΙΚΟ

Ανακοίνωση Πούμας για Άλβες: "Θα εφαρμόσουμε τις κυρώσεις που ορίζονται στο συμβόλαιό του"

Ο Ντάνι Άλβες
Ο Ντάνι Άλβες © 2022 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Μετά τη σύλληψη και φυλάκιση του Ντάνι Άλβες η Πούμας τοποθετήθηκε ανακοινώνοντας πως θα του επιβάλλει τις κυρώσεις που ορίζονται στο συμβόλαιό του, χωρίς να αναφέρει ποιες είναι αυτές.

Το δικαστήριο αποφάσισε τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες, χωρίς εγγύηση, μετά τις καταγγελίες γυναίκας για βιασμό, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα.

Ο Βραζιλιάνος, που συνελήφθη από την αστυνομία της Καταλονίας και λίγο μετά τις 10:00 μεταφέρθηκε στο δικαστήριο, προκειμένου να δώσει κατάθεση, βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε την Πούμας να τοποθετηθεί, με τη μεξικάνικη ομάδα να αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

"Σύμφωνα με τις πληροφορίες σχετικά με τον Ντάνι Άλβες, και τη νομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο σύλλογος θα εφαρμόσει κάθε ενέργεια ή κυρώσεις, όπως ορίζεται στους όρους του συμβολαίου που έχει υπογράψει ο παίκτης, καθώς και τους όρους του Εσωτερικού Κανονισμού Εργασίας (ΕΕΕ). Εν ευθέτω χρόνο, ο σύλλογος θα ανακοινώσει την απόφασή του για αυτή την υπόθεση".

Προς το παρόν, η μεξικάνικη ομάδα δεν έχει επιβεβαιώσει αν θα λύσει το συμβόλαιο του Άλβες, το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

TAGS ΜΕΞΙΚΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ