ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ντάνι Άλβες: Αυτές είναι οι φυλακές που κρατείται ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής

Το σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 1, όπου κρατείτε ο Ντάνι Άλβες
Το σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 1, όπου κρατείτε ο Ντάνι Άλβες PRINT SCREEN

Ο Ντάνι Άλβες οδηγήθηκε στις φυλακές και από την Παρασκευή (20/1) βρίσκεται υπό κράτηση στο ανακαινισμένο σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 1 της Βαρκελώνης, που ξεκίνησε τη λειτουργεία του το 1991.

Οι κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου, οδήγησαν αρχικά την Παρασκευή (20/1) στη σύλληψη του Ντάνι Άλβες.

Στη συνέχεια και αφού έδωσε κατάθεση, το δικαστήριο αποφάσισε τη φυλάκισή του και μάλιστα, χωρίς εγγύηση, με τον πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα να παραμείνει υπό κράτηση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως αναφέρει μάλιστα, με το El Periódico, ο 39χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού, καθώς η καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι τη χαστούκισε στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια την ανάγκασε σε ερωτική συνεύρεση.

Κάπως έτσι, ο Άλβες οδηγήθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 1 της Βαρκελώνης, που βρίσκεται στην πόλη Σαντ Εστέβε Σεσροβίρες. Η λειτουργεία του ξεκίνησε 1991, ενώ έκτοτε έχει ανακαινιστεί.

Η έκταση που καλύπτει το ίδρυμα είναι περίπου 61.562 τετραγωνικά μέτρα και κρατούνται τόσο άντρες όσο και γυναίκες και διαθέτει συνολικά 625 κελιά.

Ο σχεδιασμός του επιτρέπει στους κρατούμενους να έχουν ευελιξία και βέλτιστες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει βιβλιοθήκη, χώρους για προπόνηση, αίθουσα συνεδριάσεων, εργαστήρια και χώρους αναψυχής, όπως αίθουσα χορού.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ