ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ξέσπασε η σύζυγος του Άλβες: "Έχασα τους δύο πυλώνες της ζωής μου, μην ψάχνετε νέα στον πόνο των άλλων"

Ο Ντάνι Άλβες με τη σύζυγό του, Χοάνα Σανθ
Ο Ντάνι Άλβες με τη σύζυγό του, Χοάνα Σανθ INSTAGRAM / @JOANASANZ

Το μοντέλο και σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Χοάνα Σανθ, ξέσπασε μέσω instagram story κατά των δημοσιογράφων που έχουν περικυκλώσει το σπίτι της, μετά τη φυλάκιση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή για σεξουαλική επίθεση.

Από την Παρασκευή (21/1) ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται υπό κράτηση, με το δικαστήριο να αποφασίζει τη φυλάκισή του χωρίς εγγύηση μετά την καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική επίθεση σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως είναι λογικό, τα φώτα είναι στραμμένα στον Βραζιλιάνο πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και την οικογένειά του, γεγονός που προκάλεσε το ξέσπασμα της συζύγου του, Χοάνα Σανθ.

Το μοντέλο, που λίγες ημέρες νωρίτερα έχασε και τη μητέρα της, με instagram story ζήτησε από τους δημοσιογράφους που έχουν "κατασκηνώσει έξω από το σπίτι της και την ενοχλούν αυτές τις δύσκολες ώρες, να δείξουν κατανόηση.

Το instagram story της συζύγου του Ντάνι Άλβες
Το instagram story της συζύγου του Ντάνι Άλβες

"Ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται έξω από το σπίτι μου να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μου αυτή τη στιγμή. Η μητέρα μου πέθανε πριν από μια εβδομάδα.

Μόλις άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν είναι πια εδώ για να βασανίζεται με την κατάσταση του συζύγου μου. Έχω χάσει τους μοναδικούς δύο πυλώνες της ζωής μου. Έχετε λίγη ενσυναίσθηση, αντί να ψάχνετε τόσα νέα στον πόνο των άλλων, σας ευχαριστώ", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ