ΗΡΑΚΛΗΣ

Νοκ άουτ ο Αγρίτης

Νοκ άουτ ο Αγρίτης
αγριτης

Χωρίς τον Ανέστη Αγρίτη θα αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο την Κυριακή ο Ηρακλής

Ο Ανέστης Αγρίτης δεν κατέστη δυνατόν να ξεπεράσει στα υπάρχοντα χρονικά περιθώρια τον τραυματισμό του, συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα και μένει εκτός μάχης.
Ο Σεμπάστιαν Γκαρσία συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα περάσει στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Σάββα Εξουζίδη, ενώ ο Σερζ Ντιέ ολοκλήρωσε τη φάση της φυσιοθεραπείας και αύριο περνά σε ατομικό πρόγραμμα, αποτελώντας ερωτηματικό, ως προς τη συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής.

Όσο για τον Κώστα Φούφουλα εξακολουθεί τη θεραπεία και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Φυλής, ενώ ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι ταλαιπωρείται από ίωση, ξεκουράστηκε και αναμένεται ίσως και από αύριο να επανέλθει.

Κι όσο τέλος για αύριο η ομάδα του Ηρακλή θα προπονηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Την ίδια ώρα ο Όλεγκ Προτάσοφ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Αθήνα όπου δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνη Ρέμο.

Την Δευτέρα το βράδυ ο 45χρονος Ουκρανός τεχνικός στην παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ΠΑΕ ώστε να αναλάβει από το καλοκαίρι τα ηνία της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.











TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ