EUROPA LEAGUE

Νιόπλιας: "Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό"

Νιόπλιας: "Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό"
Νιόπλιας

"Η τύχη δεν μας ήθελε", τόνισε ο Νιόπλιας, και έδωσε σύνθημα νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό

Επιπλέον, ο τεχνικός των "πρασίνων" έστρεψε το βλέμμα του στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με τον κόσμο μάλιστα στο πλευρό του, συμπληρώνοντας ότι πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία το ματς με τους Πειραιώτες.
"Έχω την εντύπωση ότι κάναμε ένα πάρα πολύ καλο παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Αν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετικη εξέλιξη.

Σε μία φάση που δεν μπορείς να δέχεσαι τόσα εύκολα γκολ τελείωσε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε και στο δεύτερο, στο τέλος κάναμε 1-2 φάσεις.

Η τύχη δεν μας ήθελε σε αυτά τα δύο ματς. Θα θέλαμε να σκοράρουμε πρώτοι για να τους βάλουμε στην πίεση, δεν τα καταφέραμε. Το γκολ στο 45' μας επηρέασε πολύ", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός του "τριφυλλιού", ο οποίος στάθηκε και στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ.

"Μπορούμε να κρατήσουμε τα θετικά και να βελτιώσουμε τα λάθη, κάναμε πολλά λάθη με τη Σταντάρ. Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς, όταν χάνεις με 3-1 στο πρώτο ματς.

Όσον αφορά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις, την Κυριακή μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα, περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι, περιμένω να είμαστε νικητές και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θα έχουμε τον κόσμο μας, έχουμε καλη ομάδα".

Θέλεις να πας με την καλύτερη διαθεση σε καθε ματς. Ήταν έτσι η χρονική στιγμή στο πρώτο ματς που επιβαλλόταν να γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα. Είχαμε διεθνείς που είχαν παίξει με την Εθνική, ακολουθούσε η Τριπολη, η διαφορα ήταν στους δυο πόντους.

Πιστεύω ότι είμαστε σε καλη κατάσταση, δεν έχουμε να φοβηθουμε τίποτα. Είχε αβαντάζ η Σταντάρ από το πρώτο ματς. Αυτη η ομαδα μπορει μονο στην κοντρα, δεν εχει δυνατοτητες οργανωμενα. Πρεπει να κερδισουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αυτος ειναι ο στόχος μας".












TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ