EUROPA LEAGUE

Η κριτική παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική παικτών του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός, ομάδα

To Sport24.gr παραδίδει τον έλεγχο στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης

Τζόρβας: Αν ο Παναθηναϊκός τον είχε στο πρώτο παιχνίδι η ιστορία θα είχε γραφτεί τελείως διαφορετικά. Σε πολύ καλή ημέρα, γρήγορος και σταθερός τι επεμβάσεις του. Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη.

Βύντρα: Ο καλύτερος της αμυντικής τετράδας. Είχε το δύσκολο έργο να μαρκάρει τον Γιοβάνοβιτς και τα κατάφερε αρκετά καλά αν αναλογιστεί κανείς πως βοήθησε πολύ και στην επίθεση. Πολύ τρέξιμο και αρκετές προσπάθειες από τον ανεβασμένο Βύντρα.

Μπιάρσμιρ: Σπατάλησε ακόμα μία ευκαιρία. Ζήτημα αν κέρδισε μία μονομαχία από τον Μποκανί και στις περισσότερες των περιπτώσεων ήταν εκτός θέσης.

Σαριέγκι: Το γκολ που πετυχαίνει ο Μποκανί είναι δώρο από τον Ισπανό. Πολύ κακή αντίδραση στην φάση ενώ δεν μπόρεσε να δέσει με τον Μπιάρσμιρ.

Καντέ: Η θέση του δεν είναι αριστερό μπακ αλλά το προσπάθησε χωρίς όμως να μπορεί. Επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου και αυτό είναι πρόβλημα για την ομάδα που ψάχνει τρία γκολ εκτός έδρας.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: Χωρίς τον Σιμάο έπρεπε να τρέξει και να καλύψει μόνος του την μεσαία γραμμή. Έκανε αρκετά χιλιόμετρα αλλά δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Κατσουράνης: Έπρεπε να παίξει πολύ πιο επιθετικά από άλλες φορές. Έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος αλλά από εκεί και πέρα δεν έδωσε κάτι παραπάνω.

Καραγκούνης: Τα στημένα του είναι πάντα απειλητικά αλλά στο Βέλγιο δεν έκανε πολλά παραπάνω από αυτό.
Σαλπιγγίδης: Δεν ήταν σε καλή ημέρα ο ευρωσκόρερ του Παναθηναϊκού. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τα γνωστά ρήγματα από τα δεξιά ενώ δεν βρήκε μπόρεσε και να σκοράρει.

Λέτο: Δεν είχε βοήθειες από τον Καντέ στην επίθεση αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τις περιττές ντρίμπλες και τα πολλά νεύρα.

Σισέ: Δεν πήρε τις πάσες που θα ήθελε στην αρχή και εκνευρίστηκε (με τους συμπαίκτες του) κάνοντας περισσότερο κακό παρά καλό. Μακριά από τον καλό του εαυτό ο… killer.

Ρουκάβινα: Γέμισε την περιοχή και είχε δύο ευκαιρίες να σκοράρει με το κεφάλι αλλά τις σπατάλησε. Το καλό του παιχνίδι είναι με την μπάλα στα πόδια και όχι στο κεφάλι.

Χριστοδουλόπουλος: Μπήκε για να δώσει φρεσκάδα και το κάτι παραπάνω που δεν έδωσε ο Λέο αλλά δεν α κατάφερε.

Νίνης: Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, δοκίμασε τα πόδια του και ανέβασε επιθετικά τον Παναθηναϊκό. Δεν είχε πάντα τις σωστές επιλογές αλλά βοήθησε σε ένα σημείο που οι πράσινοι έπαιζαν μόνο για την τιμή των όπλων.

























TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ