EUROPA LEAGUE

Κατσουράνης: "Ζήσαμε ωραίο ταξίδι φέτος"

Κατσουράνης: "Ζήσαμε ωραίο ταξίδι φέτος"
Κατσουράνης, Βύντρα, απογοήτευση

Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Νίνης και Τζόρβας μίλησαν για το ευρωπαϊκό "ταξίδι" και το ντέρμπι με ΟΣΦΠ

Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Κατσουράνης, Σωτήρης Νίνης, Αλέξανδρος Τζόρβας, Γιώργος Καραγκούνης και Σεντρίκ Καντέ έκαναν λόγο για ένα όμορφο ταξίδι στην Ευρώπη (στάθηκαν στην πρόκριση με τη Ρόμα) και εξέφρασαν αισιοδοξία για νίκη στο "ντέρμπι των αιωνίων" κόντρα στον Ολυμπιακό.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης: "Η ομάδα πρέπει να πάει μπροστά, δεν έχει σημασία να λέμε τώρα τι έφταιξε. Ήταν μία πρόκληση να φτάσουμε στους "8", βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε. Το ταξίδι ήταν σημαντικό, πήραμε μία ωραία πρόκριση με τη Ρόμα, ζήσαμε ωραίες στιγμές.

Το πρωτάθλημα είναι βασικός στόχος, δεν μπορούμε να δώσουμε υποσχέσεις, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, τη θέλει ο κόσμος. άλλο τόσο και εμείς. Εύχομαι και ελπίζω ότι μιας που παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε τον κόσμο και την ψυχολογία με το μέρος μας, εμείς να είμαστε οι νικητές.



Κώστας Κατσουράνης: "Κρατάμε τα δύο καλά ματς με τη Ρόμα, δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Αποδείξαμε στα δύο ματς με τη Ρόμα ότι όταν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό.

Προσπαθήσαμε σήμερα, αν πετυχαίναμε πρώτοι γκολ ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα για εμάς. Με το γκολ που δεχτήκαμε τελείωσαν όλα, αυτοί πήραν ψυχολογία και η δική μας έπεσε.

Το κλειδί ήταν να πετύχουμε γκολ στην αρχή του παιχνιδιού. Μας αφήνει μία πικρία, δεν μπορούμε να γυρίσουμε τα παιχνίδια πίσω, πρέπει να συνεχίσουμε.

Ψυχολογικά ήμασταν καλά, ζήσαμε ωραίο ταξίδι φέτος, ελπίζω του χρόνου καλύτερα. Θέλουμε να πάμε Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε ακόμα χρόνο, έχουμε τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα αρχής γενομένης από την Κυριακή.

Είμαστε το ακλόνητο φαβορί. Νομίζω ότι η πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα δείχνει ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Θέλουμε πάρα πολύ το παιχνίδι και θα το κερδίσουμε







".

Σωτήρης Νίνης: "Μας αφήνει μία πικρία το ματς. Αξίζαμε κάτι καλύτερο στο δεύτερο ματς. Η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Ήρθαμε να παλέψουμε εδώ αλλά αν δεν έχεις και τον παράγοντα τύχη είναι ακατόρθωτο να βάλεις γκολ.

Δεν παρατήσαμε πάντως το ματς ούτε στο δεύτερο μέρος. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα αν νικήσουμε αλλά δεν θα έχει τελειώσει. Πιστεύω ότι το ντέρμπι θα κριθεί στο πάθος και στον εγωισμό που θα έχει η κάθε ομάδα



".

Αλέξανδρος Τζόρβας:" Έγινε προσπάθεια από όλους που δεν καρποφόρησε. Κάναμε μία δυναμική εμφάνιση, αλλά δεν ήταν να περάσουμε από αυτόν τον αντίπαλο. Ακόμα και στα παιχνίδια που η τύχη μας γύρισε η πλάτη κάναμε μία προσπάθεια παλικαρίσια.

Δεχτήκαμε ένα γκολ στο 46' που ήταν καθοριστικό και εκεί κρίθηκε το ματς. Το ματς με τον Ολυμπιακό ντέρμπι, χωρίς προγνωστικά. Θέλει μεγάλη προσοχή, και στον πρώτο γύρο επικρατούσε η ατμόσφαιρα ότι ήταν εύκολο.

Στα λόγια δεν μπορείς να λες τίποτα, το δύσκολο είναι να κάνεις πράξη. Εμείς έχουμε σκοπό να κάνουμε πράξεις στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να βάλει φωνή για να βοηθήσει την ομάδα, να γίνει ο 12ος παίκτης, χωρίς να γίνουν ακρότητες



."

Γιώργος Καραγκούνης:" Παίξαμε καλύτερα απ’ το πρώτο ματς. Δείξαμε ότι θέλαμε την πρόκριση. Αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η Σταντάρ πέρασε δίκαια αλλά δεν είναι καλύτερη ομάδα από μας. Μετά την πρόκριση επί της Ρόμα δεν έπρεπε να φύγουμε έτσι από την διοργάνωση.

Έγιναν λάθη και στα δύο ματς. Για να καταφέρεις να προκριθείς μετά από 1-3 στο πρώτο παιχνίδι θες και τύχη αλλά δεν είχαμε καθόλου. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά το ματς της Κυριακής που είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι

"

Σεντρίκ Καντέ:" Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα και τον αποκλεισμό μας από το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν έχουμε όμως τον χρόνο να μείνουμε άλλο σε αυτό το αποτέλεσμα.

Κοιτάμε το επόμενο ματς που ακολουθεί για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να νικήσουμε και από τώρα εστιάζουμε την προσοχή μας στον Ολυμπιακό

."










TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ