ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νιόπλιας: "Κάθε ματς τελικός"

Νιόπλιας: "Κάθε ματς τελικός"
Νίνης, Νιόπλιας, Παναθηναϊκός, Λιέγη

Πικρία άφησε ο αποκλεισμός στον Νίκο Νιόπλια που τόνισε πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι τελικός

Μετά τον αποκλεισμό που ήταν ο πιο πιθανός μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και ήττα με ποια αισθήματα φεύγετε από το ζευγάρι;

Κατά ένα μεγάλο ποσοστό ναι. Είχαν καλό σκορ, έπαιζαν έδρα τους και λογικό να είναι φαβορί. Κάθε ήττα στον ΠΑΟ αφήνει πικρία. Μας αφήνει πίκρα γιατί διαφορετική εξέλιξη εάν πρώτοι γκολ. Δεν ξέρω εάν θα πέρναγαν αλλά διαφορετικό ματς. Στο β’ ημίχρονο είχαν το σκορ και κάθε ομάδα διαχειρίστηκε διαφορετικά το παιχνίδι. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο το ματς στο β'".

Ακολουθεί δύσκολο ματς με Ολυμπιακό

"Το έχω πει επανειλλημένα. Για μας κάθε ματς είναι τελικός. Ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Ντέρμπι, παίζει ο εγωισμός, έχει άλλο χαρακτήρα, γεμάτο γήπεδο, εάν νίκη μεγάλο βήμα για πρώταθλημα. Πολύ σημαντικό. Είτε φιλικό, είτε τέτοιας σημασίας παιχνίδι είναι σημαντικό

Με δεδομένο ότι οι παίκτες και η ομάδα έκανε τα πάντα για να πάρει καλό αποτέλεσμα σε ανησυχεί κόπωση.


" Μικρό χρονικό διάστημα αλλά είναι τέτοιο το παιχνίδι που ο ποδοσφαιριστής από μόνος του είναι σαν να παράγει περισσότερη δύναμη, Πολύ κόσμο, ξέρουμε με νίκη κοντά στο πρωτάθλημα. Υπερκαλύπτει την κούραση. Δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούμε τόσο πολύ γιατί και ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλές ώρες γι αυτό και αποφασίσαμε να μην γυρίσουμε ξημερώματα, να καθίσουμε εδώ και να γυρίσουμε πιο ξεκούραστοι για την Κυριακή".

Ντ' Ονόφριο: "Κ ερδίζουμε σε ομοψυχία και χαρακτήρα"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ δήλωσε ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Ντομινίκ Ντ' Ονόφριο.

" Σήμερα δημιουργήσαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες και ο τρόπος που διαχειριστήκαμε το ματς έδειξε συγκέντρωση και ωριμότητα. Είμαι ευχαριστημένος από το σύνολο της ομάδας. Δείξαμε χαρακτήρα και στα 90 λεπτά."

Και στα δύο ματς παίξατε με πολύ καλή τακτική. Αυτό οφείλεται στον προπονητή;

" Αυτό πρέπει να το ρωτήσετε στους παίκτες. Παίξαμε με πολύ καλή τακτική και με Σάλτσμπουργκ, Βέστερλο, Μπριζ χωρίς τα ίδια καλά αποτελέσματα. Εχω πάντα την ίδια φιλοσοφία παιχνιδιού. Γνωρίζω τα προσόντα των παικτών μου και προσπαθώ να προσθέσω αξία στο σύνολο. Και σήμερα και με Σάλτσμπουργκ καταφέραμε ένα αποτέλεσμα κόντρα σε καλύτερες ομάδες από εμάς."

Αφού σήμερα είχατε ένα τόσο καλό αποτέλεσμα σημαίνει ότι κερδίζετε σε δύναμη και ομοψυχία.

" Ναι, έτσι είναι, κερδίζουμε σε ομοψυχία και χαρακτήρα, απλά σήμερα έτυχε να έρθει και το αποτέλεσμα κάτι που συνέβη στο παρελθόν."

Ο Γουίτσελ πάλι σε διαφορετική θέση

" Γνωρίζω τα προσόντα του. Τα πήγε περίφημα. Εκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ο κορμός της ομάδας δεν έχει αλλάξει απλά σήμερα λόγω αναγκαιότητας έπαιξε εκεί ο Γουίτσελ."

Υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές όπως αυτές με τον Κατσουράνη.

" Ξέραμε ότι ο ΠΑΟ μπορούσε να κάνει τη ζημιά, κατά κάποιο τρόπο το περιμέναμε. Ομως και η ομάδα και ο Μπολάτ τα πήγε καλά και το ξεπεράσαμε στη συνέχεια και δεν είχαμε πρόβλημα."

Μετά από τέτοια νίκη μπορείτε συγκεντρωθείτε στο βελγικό πρωτάθλημα;

" Πρώτα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί δώσαμε πολύ ενέργεια. Η ομάδα πρέπει να σκέφτεται το μέλλον και ειδικά για τον αγώνα με τη Γάνδη."

Ποιον αντίπαλο προτιμάτε;

" Με τη Γιουβέντους αποδείχθηκε ότι σε αυτή τη διοργάνωση βγήκαν έξω θηρία και φάνηκε πόσο μεγάλο είναι το επίτευγμά μας."






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ