ΑΡΗΣ

Νίκος Παπαδόπουλος:"Ενισχύεται ο ρόλος της Λέσχης"

Νίκος Παπαδόπουλος:"Ενισχύεται ο ρόλος της Λέσχης"
Παπαδόπουλος

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές στην ΠΑΕ, αλλά και την φετινή χρονιά για το "κίτρινο" βόλεϊ.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Libero 107,4 και μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές στην ΠΑΕ, αλλά και την φετινή χρονιά για το "κίτρινο" βόλεϊ.
Αρχικά, ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την κατάκτηση της 6ης θέσης στην Α1 του βόλεϊ, τονίζοντας ότι: "Το βόλεϊ είναι τελείως διαφορετικό άθλημα σε σχέση με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Δεν έχει να κάνει με το χρόνο, αλλά με την κατάκτηση των τριών σετ. Αν δεν υπάρχει διάρκεια, μπορεί να χαθεί το παιχνίδι. Αυτό έγινε με μας. Όλα κρίθηκαν σε ένα σετ. Αν το κερδίζαμε, θα κερδίζαμε την 5η θέση. Περιοριστήκαμε στην 6η θέση και τη συμμετοχή μας στο Βαλκανικό Κύπελλο.

Υπήρξε μία πικρία, γιατί η ομάδα έδωσε το στίγμα της στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν άτυχη με κάποιους τραυματισμούς και δεν είχε τη διάρκεια να κάνει το κάτι παραπάνω. Αυτό μας οδηγεί σε κάποια συμπεράσματα και θέλουμε να το διορθώσουμε ενόψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Α1 κατηγορία του βόλεϊ είναι επαγγελματική, όμως τα έσοδα δεν έχουν καμία σχέση με τα επαγγελματικά πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι χρειάζονται χρήματα και σωστή διαχείριση, ώστε ο ρόλος της ομάδας να είναι πρωταγωνιστικός. Λάθη γίνονται και πάντα θα γίνονται, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται πάντα με αμείωτη ένταση".





Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης αναφέρθηκε στην γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη της περασμένης Δευτέρας και τις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες στην "κίτρινη" ΠΑΕ επισημαίνοντας πως: "Το ψηφοδέλτιο του κ. Αθανασιάδη αποτελείται από χαμηλών τόνων ανθρώπους. Αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να έχουμε όλοι. Υπάρχουν οι λεγόμενες επιχειρηματικές αποφάσεις, οι οποίες μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ή όχι.

Θα πρέπει λοιπόν να παραδεχόμαστε τα λάθη μας για να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε και να μην τα επαναλάβουμε"

και συνέχισε: "Στα θετικά στοιχεία που προκύπτουν από τη διαδικασία είναι ότι ενισχύεται ο ρόλος της Λέσχης και του Άρη. Ήταν μία καθαρά δημοκρατική διαδικασία χωρίς να δημιουργηθούν παρατράγουδα, μέσα από την οποία ο Άρης αναμένεται να βγει πιο δυνατός.

Σε δύο χρόνια που θα γίνουν οι επόμενες εκλογές θα είμαστε πιο ήρεμοι και κερδισμένοι. Βέβαια, υπάρχουν και τα αρνητικά. Κάποιοι μπορεί να παρασύρονται και να πιστεύουν άσχημα πράγματα ότι όσοι ανήκουν στην αντίπαλη παράταξη. Πρέπει να διορθωθούν τα λάθη και τα κακώς κείμενα.

Σαν πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα έλεγα ότι ο ΑΣ είχε άποψη για τα δρώμενα και το θάρρος της γνώμης του, ώστε να συμβάλλει για το καλό της ομάδας. Θέλω να ενισχύσουν όλοι την προσπάθεια που θα γίνει κι αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω. Θα πρέπει να αγκαλιαστούμε και να προχωρήσουμε για το καλό του Άρη".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ