ΑΡΗΣ

Μενδρινός: "Έχει γίνει επαφή"

Μενδρινός: "Έχει γίνει επαφή"
μενδρινος

Ο Κώστας Μενδρινός με δηλώσεις του στο SPORT 24 επιβεβαίωσε το ραντεβού που είχε με τον Γιάννη Κόντη

" Βρεθήκαμε πριν από μερικές μέρες στην Αθήνα και αναμένεται να έχουμε νέα επαφή μετά την επιστροφή μου από το Βιετνάμ", τόνισε ο 24χρονος χαφ σε δηλώσεις του στο SPORT 24 που αναχώρησε σήμερα με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού για φιλικό παιχνίδι και είναι να επιστρέψει την Παρασκευή στην Αθήνα.

Ο Μενδρινός του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει τις επόμενες ημέρες και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα συνεχίσει την καριέρα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. " Και ποιος δεν θα ήθελε", είπε και συνέχισε: " Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με τον κόσμο της να την ακολουθεί όπου και αν αγωνίζεται".

Σήμερα στις 17:00 εξάλλου είναι προγραμματισμένη η επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη που είναι να πραγματοποιηθεί στο "Βελλίδειο" συνεδριακό κέντρο. Στην διάρκεια αυτού αναμένεται να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του νυν προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, και τα μέλη του ενώ αναμένεται να ακουστούν οι προθέσεις του. Κάτι ανάλογο μάλιστα αναμένεται να γίνει και από πλευράς του ψηφοδελτίου με επικεφαλή του τον Αθανάσιο Αθανασιάδη.

Υπενθυμίζεται πως το δ.σ. της Λέσχης Φίλων Άρη στην ανακοίνωσή της για τα θέματα ημερήσιας διάταξης της σημερινής επαναληπτικής γενικής συνέλευσης πως οι εκλογές για την ανάδειξη νέου δ.σ. στην ΠΑΕ θα γίνουν την προσεχή Κυριακή 17 Μαϊου. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα από τις 9:00 το πρωί και μέχρι τις 15:00 έχει οριστεί το διάστημα για εγγραφές και ανανεώσεις στο "Βελλίδειο" συνεδριακό κέντρο.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ