ΑΡΗΣ

Η πρόταση του ψηφοδελτίου Αθανασιάδη

Η πρόταση του ψηφοδελτίου Αθανασιάδη
σημα

Το ψηφοδέλτιο με επικεφαλή τον Αθανασιάδη για τις εκλογές της ΠΑΕ, παρουσίασε την τοποθέτηση - πρόταση του

Αναλυτικά...

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΕΞΕΛΙΞΗΣ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Αγαπητοί Συναρειανοί,

Αποδέκτες των αγωνιών του καθένα και της καθεμιάς που ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ, αγωνίες και προβληματισμοί που και εμείς οι ίδιοι βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα συναισθανόμενοι την ευθύνη απέναντι στον ΑΡΗ, στον ΑΡΗ των γονιών μας, τον ΑΡΗ των παιδιών μας,

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !!

Καταθέτουμε την πρότασή μας για ένα διοικητικό σχήμα που θα οδηγήσει τον ΑΡΗ στα επόμενα βήματα, που θα επιδιώξουμε να είναι άμεσα. Ταυτόχρονα καταθέτουμε τις φιλοδοξίες μας, τις προθέσεις μας, τα χαρακτηριστικά που επιδιώκουμε και τις προοπτικές που επιζητούμε για το νέο ΑΡΗ.

Από την ίδρυσή του ο ΑΡΗΣ πρεσβεύει και επιζητά καθαρότητα προθέσεων, ευθύτητα λόγου, συνέπεια πράξεων, διοικητική αυτοτέλεια και οικονομική αυτονομία. Αυτά τα χαρακτηριστικά πιστεύουμε ότι πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα και απαιτούμενα από την εκάστοτε διοίκηση του Αρη ΑΡΗ. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της δικής μας πρότασης.

Στο τιμόνι του ΑΡΗ οφείλουνε να είναι μέλη της οικογένειας του ΑΡΗ και θα είναι. Ο ΑΡΗΣ οφείλει να είναι αυτεξούσιο σωματείο και θα είναι. Ο ΑΡΗΣ οφείλει να είναι οικονομικά ανεξάρτητο σωματείο και θα είναι. Στον ΑΡΗ πρέπει να κοιταζόμαστε στα μάτια όταν μιλάμε και θα κοιταζόμαστε.

Το όραμα του ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΡΗ δεσπόζει μπροστά μας και αποτελεί πρόσκληση και πρόκληση. Πρόσκληση προς όλη την αρειανή οικογένεια να συστρατευθεί, να ενωθεί, ώστε η φωνή του ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΡΗ να ηχήσει δυνατά. Πρόσκληση διότι για να πάρει επιτέλους σάρκα και οστά ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΡΗΣ θα πρέπει να αποστρατευθούν και να παραμερισθούν εγωκεντρικές νοοτροπίες και προσωπικές επιδιώξεις. Είναι πασιφανές ότι το ατομικό συμφέρον και η ατομική επιδίωξη θα πρέπει να υποκλιθεί στο συμφέρον του ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΡΗ που είναι πάνω από όλα.

Γι’ αυτό, βασική μας επιδίωξη από την πρώτη στιγμή είναι το υποψήφιο διοικητικό σχήμα να εκφράζει τη βούληση και τις προοπτικές του ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΡΗ.

Οι προκλήσεις για τον ΑΡΗ διανοίγονται μπροστά μας. Τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΑΡΗ θα πρέπει να βρουν τον αγαπημένο μας σύλλογο στο νέο του σπίτι, κάτι που θα ανοίξει διάπλατα τις προοπτικές του συλλόγου για την επιτυχία και την καταξίωση. Επιπροσθέτως και ταυτοχρόνως, ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να βαδίσει αταλάντευτα και δίχως παλινωδίες και πισογυρίσματα στο δρόμο της οργανωτικής ανάταξης και της αγωνιστικής καταξίωσης και παράλληλα να περιφρουρηθεί από όλους τους εξωαγωνιστικούς παράγοντες που επιδιώκουν την επιστροφή του ΑΡΗ στην ανυποληψία και την αβεβαιότητα.

Η επίτευξη των αγωνιστικών αλλά και εξωαγωνιστικών στόχων απαιτεί ενότητα, αποφασιστικότητα, διοικητική εμπειρία, ειλικρίνεια, αυτοκριτική, προσήλωση στους στόχους, διαπραγματευτική ικανότητα, στρατηγικό προγραμματισμό, τεχνοκρατικές αντιλήψεις, επιχειρηματική νοοτροπία αλλά και οπαδικό ενθουσιασμό, ρεαλισμό και οραματισμό στη σωστή αναλογία, νομική επάρκεια και στελεχιακή θωράκιση του συλλόγου. Απαιτεί πάνω από όλα επιλογές που ενώνουν και δεν διχάζουν, πράξεις που προσθέτουν και δεν αφαιρούν.

Μοντέλο Διοίκησης


1) Πολυμελές ΔΣ με ξεκάθαρες αρμοδιότητες και συλλογική λήψη αποφάσεων, κατανομή αρμοδιοτήτων και καταμερισμό ευθυνών.
2) Οχύρωση στη δέσμευση της εταιρίας προς τρίτους με υποχρεωτική υπογραφή 3 μελών του ΔΣ, του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου, οι οποίοι θα είναι διαφορετικά πρόσωπα στον οικονομικό τομέα και στην εκπροσώπηση, και υποχρεωτικά 3πλη υπογραφή στα αγωνιστικά θέματα.
3) Λειτουργία της εταιρίας με οργανόγραμμα και διακριτούς ρόλους, με εξειδικευμένα στελέχη και συνεργάτες, ούτως ώστε να δημιουργούνται συνέχεια νέοι διοικητικοί παράγοντες που θα συνεχίζουν το έργο και δεν θα το επαναπροσδιορίζουν.



Οικονομικό-Εμπορικό


Η διαχείριση των χρημάτων του ΑΡΗ πρέπει να γίνει με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι ο πλέον αποδοτικός και προπάντων απόλυτα διαφανής.

1) Στόχος μας είναι η πρoσέλευση χορηγών και υποστηρικτών και η διατήρησή τους μέσω συγκεκριμένων χορηγικών και υποστηρικών προγραμμάτων.
2) Περισσότερο φιλική και προπάντων ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική στις τιμές των εισιτηρίων-καρτών διαρκείας
3) Περαιτέρω ανάπτυξη και οργάνωση του εμπορικού τμήματος με σύγχρονες μεθόδους marketing. Ενίσχυση του brand name του ΑΡΗ με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος του ΑΡΗ. Μεγαλύτερη αξιοποίηση των εμπορικών υποδομών του ΑΡΗ (κυλικεία, Sports Café, ARIS MEGASTORE, ARIS MOBILE, BEER FC κτλ) και δημιουργία νέων.





Αγωνιστικό


- Οργάνωση στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών club
- Επαγγελματική στελέχωση και διακριτοί ρόλοι σε θέματα εισηγήσεων και αποφάσεων




Στρατηγικές



- Συνεργασίες με μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής και υιοθέτηση τεχνογνωσίας στην οργάνωση των ακαδημιών του Συλλόγου και του τμήματος scouting
- Ανάπτυξη δικτύου συνεργασίας με ομάδες της Ελλάδας και ειδικότερα με τους 146 συλλόγους που φέρουν το όνομα ΑΡΗΣ.
- Δημιουργία ιδιόκτητων εγκαταστάσεων για τη στέγαση των ακαδημιών με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ολοκληρωμένου ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ



Σχέσεις ΠΑΕ – ΛΦ ΑΡΗ


Για να τονισθεί ο ρόλος και να διευκολυνθεί η δράση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ θα πρέπει να υπάρχει αρμονική συνεργασία με την ΠΑΕ. Θέλουμε τη Λέσχη δίπλα μας, όποτε τη χρειαστούμε, εφόσον όμως προηγουμένως ενημερώσουμε τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ γιατί τη χρειαζόμαστε ξεκάθαρα και με έγγραφες αποδείξεις όποτε χρειάζεται ώστε η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ να μην παραπλανηθεί ποτέ.

Εμείς, θα προβάλουμε τη Λέσχη. Θα δώσουμε χώρο στο γήπεδο. Η Λέσχη πρέπει να γίνει βίωμα, να περάσει στη συνείδηση του κάθε Αρειανού. Πρότασή μας είναι το σήμα της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ να υπάρχει σε κάθε στολή του ΑΡΗ. Ήδη, κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο της Λεσχης Φίλων ΑΡΗ θα υπάρχει από του χρόνου στις στολές του Ερασιτέχνη.

Για την ποδοσφαιρική ομάδα, στο μέρος της φανέλας όπου θα ευχόμασταν φέτος να υπήρχε το σήμα των αγώνων UEFA θα τοποθετήσουμε το σήμα της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Για να θυμίζει σε όλους μας το χρέος μας απέναντι στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, απέναντι στον ΑΡΗ.

Αγαπητοί Συναρειανοί,

Η πρότασή μας περιλαμβάνει μια συνεναιτική και συμμετοχική διοίκηση με καθορισμό αρμοδιοτήτων και με ενθάρρυνση της συμμετοχής. Δεν ορθώνουμε τοίχους, δεν αποκλείουμε κανέναν από την προσπάθεια. Καλούμε όλο το φάσμα του Λαού του ΑΡΗ, βετεράνους, παλιούς παράγοντες, συνδέσμους φιλάθλων και τον κόσμο του ΑΡΗ να συμπορευτούν στην πρόταση Ενότητας και Εξέλιξης και Προοπτικής που καταθέσαμε.

Για το υποψήφιο Διοικητικό σχήμα,

1.Παπαδόπουλος Νικόλαος (εκπρόσωπος ΑΣ)
2.Αθανασιάδης Αθανάσιος
3.Τζαμπάζης Διαμαντής
4.Βαλογιώργης Αγαπητός
5.Μπεκιάρης Θεμιστοκλής
6.Ζαμπέτας Αντώνιος
7.Σαρρής Δημήτριος



















































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ