ΑΡΗΣ

Έξι "μπαμ" ανακοίνωσε ο Κόντης!

Έξι "μπαμ" ανακοίνωσε ο Κόντης!
σκορδας

Για συμφωνία με Σμόλαρεκ, Φλόρες, Τόρες, Αμπρέου, Φαμπιάνο και Μενδρινό έκανε λόγο ο Κόντης!

Συγκεκριμένα γύρω στις 20:45, πριν κατεβει από το βήμα ο Γιάννης Κόντης μιλώντας ως εκπρόσωπος του αγωνιστικού τμήματος του ψηφοδελτίου με επικεφαλής τον Αθανασιάδη, έκανε λόγο για συμφωνία του ιδίου με την Σανταντέρ για τον Σμόλαρεκ, με τον Ρομπερτο Φλόρες που αγωνίζεται στην Ρίβερ Πλέιτ δανεικός από την Βιγιαρεάλ, τον Τσάβι Τορες που βρίσκεται στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, τον διεθνή Ουρουγουανού Αμπρέου, τον Φαμπιάνο Λίμα Ροντρίγκες της Θελτα και τον Κώστα Μενδρινού.
Σκόρδας: "Άμεσα σε εκλογές"

Mετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου με επικεφαλή τον Αθανάσιο Αθανασιάδη, ο Λάμπρος Σκόρδας υπέβαλε με την σειρά του το δικό του ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της 17ης Μαΐου για την ΠΑΕ Άρης.

Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών της Λέσχης φίλων Άρη ξεκίνησε στις 6 παρα αντί στις 5 που είχε οριστεί στο "Ιωάννης Βελίδης" συνεδριακό κέντρο παρουσιά σχεδόν 3.000 ανθρώπων.

Στην πορεία της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας όπως αναμενόταν υπέβαλε το ψηδοδέλτιο με επικεφαλη τον ίδιο και στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το νυν μελος Νίκος Βογιατζης, αλλά και οι Στράτος Ευγενίου, Κώστας Ελευθεριάδης ενώ δεν έκανε γνωστό το ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη όμως σύμφωνα με πληροφορίες αναμάνεται να είναι ο νυν προεδρος Νικος Παπαδοπουλος.

Αυτό είναι το δεύτερο ψηφοδέλτιο που έγινε γνωστό μετά το πρώτο με επικεφαλή τον Αθανάσιο Αθανασιαδη. Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν την στιγμή που έχουν ψηφιστεί ομόφωνα και τα 13 θεματα που είχαν οριστεί για την ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης.

Kατά την ομιλία του ο Λάμπρος Σκόρδας υπογράμμισε: "Η συγκεκριμένη διαδικασία περιλαμβάνει θέματα ημερήσιας διάταξης, ώστε να οριστούν εκλογές. Ο πρόεδρος της Λέσχης, Σήμης Ηλιάδης επιτέθηκε στο πρόσωπο μου για όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Καταρχήν υπήρξε το αίτημα για προκήρυξη εκλογών.

Δεν ήταν αυτό το προεκλογικό κλίμα που ονειρευόμουν. Είμαι όχι μόνο κοινωνός και υπερασπιστής, αλλά και συνδημιουργός και θέλω να είμαι για ολόκληρη την ζωή μου. Δυστυχώς όμως άλλα γεγονότα έχουν προκαλέσει αυτή τη Γενική Συνέλευση. Η Λέσχη έστειλε επιστολή με την οποία ζητάει τον αναγκαίο ορισμό ορκωτών λογιστών. Προσπάθησα με συναντήσεις να ανατρέψω αυτή την πορεία. Την συγκεκριμένη αίτηση την κάνατε για δύο λόγους.

Πρώτον γιατί δεν γνωρίζετε την θεσμική σας θέση και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και δεύτερον για να δημιουργήσετε πρόβλημα στην ΠΑΕ Άρης. Θα έπρεπε να γνωρίζεται ότι στις 29 Δεκεμβρίου είχατε ψηφίσει για ορκωτό λογιστή, μαζί με τον κ. Παπαδόπουλο. Η γενική συνέλευση έγινε πριν τρεις μήνες για οικονομικό έλεγχο. Αυτό που κάνατε τώρα προκαλεί τριγμούς στο οικοδόμημα του ποδοσφαιρικού Άρη. Κάτι ανάλογο επίσης συνέβη και την Μεγάλη Τρίτη ήταν παρομοίου είδους ανακοίνωση αυτή την φορά από τον Ερασιτέχνη. Ήταν μια διαδικασία υπονόμευσης.

Αυτό προκάλεσε λάσπη, διάδοση ψευδών γεγονότων, ότι δεν δεχόμαστε τον έλεγχο. Είχε πραγματοποιηθεί ήδη έλεγχος και περιμέναμε το πόρισμα για να πάρουμε άδεια από την ΟΥΕΦΑ, όπως επιτάσσει η νομοθεσία. Αφήνετε να εννοηθεί ότι η ΠΑΕ Άρης παρατυπεί. Ο Μπεκιάρης παρέδωσε το ψήφισμα του Ερασιτέχνη για οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ. Εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε την ΠΑΕ.

Τρεις μέρες μετά παρουσιάστηκαν τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, από τις οικονομικές υπηρεσίες. Δόθηκε το πόρισμα στον Ερασιτέχνη, όπως έπρεπε. Κάποιοι το ονόμασαν μπακαλοτέφτερο. Δόθηκε η άδεια στους λογιστές και τους νομικούς να μπουν και να ελέγξουν οποιαδήποτε καταγραφή επιθυμούν. Επειδή όμως υπήρξε αυτή η διάθεση της σκανδαλολογίας ζήτησε ο κ. Παπαδόπουλος να πάρει τα στοιχεία της ΠΑΕ μαζί του.

Αυτό το αρνηθήκαμε γιατί πριν πέντε χρόνια που εμφανίστηκε ορκωτός λογιστής, παρουσίασε την εικόνα της ΠΑΕ Άρης με 5.5 εκ. Ευρώ χρέη, «μαύρες» τρύπες 870.000 Ευρώ και διαδιδόταν ότι η ομάδα δεν θα επιβιώσει. Όλα αυτά διαδιδόταν από στημένα δημοσιεύματα και ανθρώπους που εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα. Ζήτησε λοιπόν ο κ. Παπαδόπουλος να τα τυπώσουμε και να τα πάρει στο γραφείο του. Θεωρήσατε σκόπιμο να καταγγείλετε την ΠΑΕ Άρης δημόσια ότι δεν σας έδωσε τα στοιχεία.

Στο ίδιο διάστημα σε έλεγχο στον οποίο έγινε βρέθηκαν στο βιβλιάριο της Λέσχης 4.000 Ευρώ. Υπάρχουν λοιπόν χρήματα που έχουν μαζευτεί και δεν τα έχει πάρει η ΠΑΕ Άρης όπως ορίζεται εκ του καταστατικού. Γνωρίζετε πολύ καλά όλα τα οικονομικά στοιχεία. Δεν ζητάω από κανέναν να απαλλάξει κανέναν. Δεν ζητάω κανέναν να απολογηθεί για ότι κάνει η ΠΑΕ Άρης τα τελευταία χρόνια.

Ο Άρης είναι οργανωμένος έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι ελέγξιμος μέχρι το τελευταίο του Ευρώ. Ελάτε όποτε θέλετε να ελέγξετε τα πάντα. Προκαλέσατε κλίμα πανικού στην ομάδα. Το ίδιο κάνατε σε όλη την διαδικασία της χρονιάς. Όταν είπατε ότι εγώ αρνήθηκα προσωπικά τον ενιαίο Άρη. Όταν έχετε κάνει ολόκληρο θέμα την εμφάνιση ενός σχεδίου που είχατε κάνει με τον κ. Δαμιανίδη. Συζητήσεις που προσωπικά θεώρησα ότι είναι βλαπτικές για την ομάδα.

Αυτό είναι το προσωπικό θέμα γιατί θεωρώ ότι πάνω σε αυτό έχει σχεδιαστεί όλη αυτή η προεκλογική ατμόσφαιρα. Υπάρχει κατάσταση λασπολογίας, ύβρεων. Δεν μπορεί ένας πρόεδρος να το ανέχεται. Εγώ θέλω να προχωρήσουμε άμεσα σε εκλογές. Χωρίς καμία τοποθέτηση. Να υπάρχουν εκλογές την Κυριακή για να μπορέσει έστω και τεχνητά αυτός ο σύλλογος να βρει την ηρεμία του"















.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ