ΑΡΗΣ

"Άδικες οι κατηγορίες για τον Σκόρδα"

"Άδικες οι κατηγορίες για τον Σκόρδα"
σκορδας

"Ο Σκόρδας δεν είναι αυτός που τον κατηγορούν", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Ελευθεριάδης

Αρχικά, ο Κώστας Ελευθεριάδης μίλησε για την έκτακτη γενική συνέλευση και την πρώτη "σφυγμομέτρηση" των φιλάθλων του Άρη λέγοντας ότι: "Ήταν ένα ευχάριστο γεγονός για όλους μας, όσους έχουμε ασχοληθεί σαν φίλαθλοι αλλά και σαν παράγοντες. Ήταν μία πολύ καλή γενική συνέλευση και φυσικά είμαστε υποστηρικτές της.

Χτες ψηφίσαμε όλοι για την διεξαγωγή των εκλογών και όχι για τις εκλογές. Εμείς πήραμε το μήνυμα που θέλαμε και ο καθένας τα μετράει. Ό,τι συζητήθηκε, έστω κι έντονα, το εκλαμβάνω θετικά. Δεν κάνουμε γκάλοπ, απλά βλέπουμε το σφυγμό των ανθρώπων"

.

Στη συνέχεια τάχθηκε υπέρ του ενωτικού κλίματος ανεξαρτήτου εκλογικού αποτελέσματος, ενώ σχολίασε την αλλαγή πλεύσης του Λάμπρου Σκόρδα αναφορικά με το επικοινωνιακό κομμάτι τονίζοντας πως: "Δεν πιστεύω ότι η μέχρι τώρα λειτουργία της ΠΑΕ Άρης αξίζει να μέμφεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο. Εμείς θα σταθούμε δίπλα τους και μετά την εκλογή τους, όπως το ίδιο δήλωσαν κι εκείνοι. Για να θέλουν να μας βοηθήσουν σε τέτοια περίπτωση, κάτι θα θέλουν να μας πούνε.

Όταν λέμε κάτι, δεν θα πρέπει να αναιρεί αυτό που είπαμε προηγουμένως. Έχω πάρει τις διαβεβαιώσεις του Λάμπρου Σκόρδα ότι θα λειτουργούμε στο κομμάτι που θα μας ανήκει ως αυτόνομοι και αυτόβουλοι, όχι όμως απέναντι στις αρχές της ομάδας.

Η αρχή σαν αρχή για εμάς είναι ότι επικεφαλής θα είναι ο Λάμπρος Σκόρδας, αλλά ο καθένας από εμάς θα αποφασίζει για το επικοινωνιακό κομμάτι. Δεν είναι αλλαγή πλεύσης ή νοοτροπίας, αλλά ενδεχομένως οι άνθρωποι που ήταν δίπλα του δεν το εκμεταλλεύτηκαν. Ο Λάμπρος Σκόρδας δεν ήταν ποτέ αυτό που τον κατηγορούν. Δεν είπα ότι έκανε λάθη".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ