ΙΤΑΛΙΑ

Νικολάου: "Είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου, μας περιμένει ένα καλό μέλλον"

Ο Δημήτρης Νικολάου με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Δημήτρης Νικολάου με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Νικολάου πραγματοποίησε κατά την παρουσίασή του στη Σπέτσια, τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ιταλικού συλλόγου, στέλνοντας το μήνυμά του για τη νέα σεζόν.

Στη Σπέτσια θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα στις αρχές Αυγούστου, όταν και αποχώρησε από την Έμπολι.

Κατά την παρουσίασή του από τη Σπέτσια την Τετάρτη (18/8), ο Έλληνας διεθνής αμυντικός εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή και τόνισε ενόψει της νέας σεζόν ότι η ομάδα έχει όλα τα "φόντα" για να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στη Serie A.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Έχω μια καλή καριέρα πίσω μου, έπαιξα σημαντικά παιχνίδια, μετά πήρα αυτήν την προσφορά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Από τότε που ήρθα στην Ιταλία κατάλαβα ότι θα μπορούσα να μάθω πολλά εδώ. Είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα, ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ.

Ο προπονητής είναι πολύ καλός άνθρωπος, πάντα ξεκάθαρος, δυνατός ως προπονητής. Μου αρέσει το πώς παίζουμε. Σωματικά είμαστε πολύ καλά. Μπορούμε να διασκεδάσουμε και θα διασκεδάσουμε.

Είμαστε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα, αλλά υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πάμε καλά. Πιστεύω πραγματικά σε αυτήν την ομάδα και μας περιμένει ένα καλό μέλλον".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ