ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νικολάου: Επίσημα παίκτης της Σπέτσια για πέντε χρόνια

Ο Δημήτρης Νικολάου από παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων
Ο Δημήτρης Νικολάου από παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων IN TIME

Η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Δημήτρη Νικολάου από τη Σπέτσια ήρθε τη Δευτέρα (9/8) με τον 23χρονο αμυντικό να υπογράφει για πέντε χρόνια όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24.

Στην Σπέτσια με κάθε επισημότητα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Νικολάου με τον 23χρονο αμυντικό ο οποίος έπαιζε στην Έμπολι να υπογράφει για πέντε χρόνια όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης και να ανακοινώνεται τη Δευτέρα (9/8).

Η επίσημη ανακοίνωση της Σπέτσια αναφέρει:

"Ο σύλλογος αναφέρει ότι έφτασε σε συμφωνία με τους Δημήτρη Νικολάου και Σάμουελ Μραζ από την Έμπολι. Ο Νικολαόυ ο οποίος γεννήθηκε το 1998 θα ανήκει στο κλαμπ τα επόμενα πέντε χρόνια. Μεγάλωσε στον Ολυμπιακό, μόλις στα 19 του είχε την τεράστια ευκαιρία να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας και έπαιξε στα παιχνίδια του Champions League ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μπαρτσελόνα ενώ στο Καμπ Νου σκόραρε το πρώτο του γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2018 υπέγραψε στην Έμπολι και με την ομάδα της Τοσκάνης κέρδισε την άνοδο στη Serie A ως βασικό μέλλος των μπλέ ενώ είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ