ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Δημήτρης Νικολάου συμφώνησε με την Σπέτσια για πέντε χρόνια

Ο Δημήτρης Νικολάου με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη Αβάτου.
Ο Δημήτρης Νικολάου με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Την ειδοποίηση για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει το νέο του, πενταετές συμβόλαιο περιμένει ο Δημήτρης Νικολάου, επικυρώνοντας έτσι τη συμφωνία που θα τον φέρει από την Έμπολι στην Σπέτσια.

Από τα τέλη Ιουνίου το SPORT24 είχε επισημάνει πως η εξαιρετική σεζόν που έκανε ο Δημήτρης Νικολάου με τη φανέλα της Εμπολι, οδηγώντας την στην κατάκτηση του τίτλου της Serie Β και τον προβιβασμό στη Serie A, δύσκολα θα κρατούσε τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό στους "ατζούρι", ειδικά εφόσον έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο τεχνικός του στην περυσινή χρονιά, Αλέσιο Ντιονίσι τον ήθελε στη Σασσουόλο στον πάγκο της οποίας είχε μετακομίσει στο ξεκίνημα του καλοκαιρού, ενώ παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής που τον έφερε στην Εμπολι, ο Ρικάρντο Πετσίνι τον ήθελε στη δική του νέα ομάδα, την Σπέτσια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και η τελευταία είναι αυτή που κέρδισε την άτυπη μονομαχία. Τα ιταλικά media ανέφεραν πως επίκειται deal Εμπολι – Σπέτσια για την παραχώρηση του Νικολάου, αυτό όμως είναι δεδομένο.

Ο Ελληνας στόπερ έχει συμφωνήσει σε όλα και περιμένει απλώς την ειδοποίηση – από στιγμή σε στιγμή - για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει πενταετή διάρκεια και θα υπερδιπλασιάσει τις τρέχουσες απολαβές του.

Αυτό που απομένει είναι να διευκρινιστεί προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακόμιση του Νικολάου είναι αν θα υπάρξει ανταλλαγή ποδοσφαιριστών μεταξύ των δύο συλλόγων, με τον διεθνή Αλβανό Αρντιαν Ισμαϊλι να μετακομίζει από την Εμπολι στην Σπέτσια, χωρίς την καταβολή οικονομικού αντιτίμου.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ