ΑΕΚ

Νίκες ως το τέλος!

Νίκες ως το τέλος!
Φερερ

O Φερέρ ζήτησε 11 νίκες για τίτλο. Κρίσιμη, για τον Ισπανό, η περίοδος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

Το ματς του ερχόμενου Σαββάτου στη Λάρισα μοιάζει πολύ με εκείνο που έδωσε η ΑΕΚ στην Κρήτη με τον Εργοτέλη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Και τότε οι Κιτρινόμαυροι έπρεπε να ανταποκριθούν πρωτίστως στη δική τους ανάγκη για ψυχολογική ανάκαμψη και δευτερευόντως στις συνθήκες του αγώνα.
Έτσι είναι και τώρα τα πράγματα… Με καταρρακωμένο ηθικό και ως αουτσάιντερ πλέον στη μάχη του τίτλου, η Ένωση καλείται να βρει τη συνταγή που θα την οδηγήσει στη νίκη. Διότι αν επιστρέψει ηττημένη από τη Λάρισα, όχι απλώς δεν θα έχει το κουράγιο να ορθοποδήσει αλλά και θα εμπλακεί σε περισσότερες εσωτερικές περιπέτειες. Κοινώς είναι ώρα για αποδείξεις και όχι για λόγια. Διότι από αυτά έχουν χορτάσει πλέον γενιές και γενιές…

Κρίσιμο και για τον Φερέρ

Η ανοχή του κόσμου προς τον Ισπανό έχει εκλείψει. Ασχέτως αν ο Ντέμης Νικολαΐδης τον στηρίζει με έναν ανεξήγητο τρόπο, αρνούμενος να δει τις εξόφθαλμες προπονητικές ανορθογραφίες του, ο Φερέρ δεν πείθει πλέον τους φίλους της ομάδας. Και πως να συμβεί αυτό από τη στιγμή που δεν πείθει καλά καλά τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του.

Σε αρκετούς εξ αυτών χτύπησε ιδιαίτερα άσχημα ότι κατά τον χθεσινό καταμερισμό των ευθυνών, ο προπονητής απέφυγε (ως συνηθίζει) να συμπεριλάβει τον εαυτό του. Το ότι ο ίδιος πιάστηκε και πάλι αδιάβαστος σε θέματα τακτικής και αιφνιδιάστηκε από την τακτική του Πανιωνίου _ λέγεται μάλιστα ότι δεν είχε ιδέα για τον Χούτο και το τι μπορεί να κάνει _ πέρασε και πάλι στα ψιλά…

Σήμερα ο Φερέρ ζήτησε 11 νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος καθώς έτσι (και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ) είναι βέβαιο ότι οι Κιτρινόμαυροι θα κατακτήσουν τον τίτλο. Βέβαια από τη θεωρία ως την πράξη υπάρχει μεγάλη απόσταση και τα τελευταία χρόνια οι Κιτρινόμαυροι αδυνατούν να την καλύψουν. Όχι πάντως απαραίτητα επειδή τους φταίει η διαιτησία, αλλά περισσότερο επειδή οι ίδιοι λιποψυχούν μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις.

Προβληματισμός για τους διεθνείς

Όσον αφορά στα πλάνα του Ισπανού για τον αγώνα με τη Λάρισα, είναι νωρίς να αποσαφηνιστεί το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του από τη στιγμή που αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές (Λαγός, Παπασταθόπουλος, Λυμπερόπουλος και Καφές) έχουν ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα. Αυτό πάντως που προκαλείται ως αίσθηση είναι η διάθεση του Φερέρ να δώσει φανέλα βασικού στον Καλόν και να αφήσει (επιτέλους) εκτός ενδεκάδας τον απογοητευτικό Μαντούκα.

Πάντως πολλά θα κριθούν από την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν οι διεθνείς αλλά και από κατά πόσο θα είναι ετοιμοπόλεμοι οι τραυματίες Δέλλας και Αρουαμπαρένα όπως επίσης και ο νεοαποκτηθείς Εντίνιο. Σημειωτέον ότι στον αγώνα του Αλκαζάρ θα δώσει το παρόν ο Άκης Ζήκος ο οποίος εξέτισε την ποινή του και λογικά θα πάρει φανέλα βασικού.

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Χετάφε



Στη διάθεση των φιλάθλων της ΑΕΚ, είναι από σήμερα (05/02) τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Getafe για τη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA (Τετάρτη 13/02, 20:00). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τα εξής σημεία:

• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210-8064210
• aekshop 2 (Empire cafe): Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525759
• aekshop 3: Αιόλου 7, Πλάκα τηλ. 210-3236750
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210-5317482
• aekshop 7: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210-9735470

Παράλληλα εισιτήρια θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ (σταθμ. ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης 11:00-18:00 εκτός Σαββάτου 09/02 που θα κλείσουν στις 14:00).

Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aekfctickets.gr και μέσω του αυτόματου τηλεφωνικού κέντρου 210-8108021. Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικού κέντρου, θα μπορούν να τα παραλάβουν στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη από ειδικό εκδοτήριο, το οποίο θα λειτουργήσει μόνο τη ημέρα του αγώνα από τις 17:00 μέχρι και 10’ μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Για την παραλαβή των εισιτηρίων, απαραίτητη είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας με τον αριθμό δελτίου που έχει δηλωθεί κατά την τηλεφωνική ή ηλεκτρονική αγορά.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

Θύρες: 1, 2, 15, 16, 35 : 20 €
Θύρες: 3, 4, 5, 13, 14, 31, 33, : 30 €
Θύρες: 7, 8, 9, 10, 11 : 40 €
Θύρα: 29: 70 €
Θύρες: P1, P2 : 100 €

Παιδικά εισιτήρια θα εκδοθούν σε όλες τις θύρες η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 5 έως 30 €. Τα παιδικά εισιτήρια καθώς και τα εισιτήρια ΑΜΕΑ στην θύρα 13 τα οποία κοστίζουν 10 € θα προπωλούνται στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.




































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ