ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέος... Σόουζα και αποκαλυπτήρια

Νέος... Σόουζα και αποκαλυπτήρια
ροντρίγκο σόουζα

Προτάθηκε ο Ροντρίγκο ντε Σόουζα Καρντόσο της Φλαμένγκο. Αποκαλυπτήρια (21:45) με Σαρλερουά

Νέος... Σόουζα εξετάζεται

Ο 26χρονος φορ Ροντρίγκο ντε Σόουζα Καρντόσο της Φλαμένγκο προτάθηκε και εξετάζεται από τους "πράσινους".

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως οι ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας έχουν κάνει μία διερευνητική κρούση στην ομάδα του, που κοστολογεί τον υψηλόσωμο φορ κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει πλούσια ρόστερ στις ομάδες της πατρίδας του έχοντας αγωνιστεί σε Βάσκο ντα Γκάμα, Ιντερνασιονάλ, Γκόιας και από το 2006 στην Φλαμένγκο. Ο 26χρονος έχει περάσει και από την Ευρώπη φορώντας τις φανέλες των Μαρίτιμο και ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

"Αποκαλυπτήρια" εντός έδρας

Την πρώτη του και τελευταία αναμέτρηση μπροστά στο κοινό του πριν από το παιχνίδι του β' προκριματικού γύρου με την Ντιναμό Τιφλίδας δίνει σήμερα (21:45) ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Σαρλερουά.

Η ομάδα του Βελγίου θεωρήθηκε ιδανικός αντίπαλος για το συγκρότημα του Χενκ Τεν Κάτε με τον Βέλγο να παρουσιάζει την νέα του ομάδα μπροστά στους οπαδούς της με τα περισσότερα από τα νέα του αποκτήματα.

Συγκεκριμένα οι Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον, Μουν και Γκάμπριελ θα δώσουν το παρών σε αντίθεση με τον ανέτοιμο Ζιλμπέρτο Σίλβα που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την εξέδρα των επισήμων, δίπλα στους διοικούντες.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Χριστόφορος Ζωγράφος.

Σενάρια για Χίπια

Οι "πράσινοι" εκτός από τον σέντερ φορ αναζητούν και τον παίκτη που θα καλύψει την θέη του κεντρικού αμυντικού με τους διοικούντες να θέλουν ένα σπουδαίο όνομα για την θέση αυτή. Το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο αλλά δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη είναι το Σάμι Χίπια.

Ο 34χρονος "ξανθομάλλης" της Λίβερπουλ από την Φινλανδία είχε πέρυσι 27 συμμετοχές με τους "reds" και δεν αποκλείεται να εξετάζεται.

Τα εισιτήρια με Σαρλερουά και Ντιναμό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων την Πέμπτη, 24 Ιουλίου, ημέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός– Σαρλερουά, που θα είναι οι εξής:

- Θύρα 4 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης»: 10:30-15:00
- Εκδοτήριο Λ.Κύμης: 13:00-21:45
- Εκδοτήριο Λ.Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ): 13:00-21:45
- Εκδοτήριο Β.Α εισόδου: 19:00-21:45

Παράλληλα με τη διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα θα γίνεται και η διάθεση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας.

Επίσης επισημαίνεται ότι καθ' όλη τη διάρκεια της 24ης Ιουλίου, δεν θα γίνεται πώληση και δεν θα λειτουργούν τα σημεία διάθεσης καρτών διαρκείας.





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ