ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εφυγε o Ρομέρο

Εφυγε o Ρομέρο
Σεμπαστιάν Ρομέρο

Ποιους "έδειξε" ο Τεν Κάτε να μην υπολογίζει για φέτος; Πρώτος "άνοιξε" την πόρτα ο Ρομέρο

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν τη προπόνηση της Τετάρτης με ζέσταμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα και αποθεραπεία. Οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Πετρόπουλος, Ελίν Δημούτσος και Άντε Ρουκάβινα ακολούθησαν πρόγραμμα με σέντρες, σουτ και τελειώματα.
Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ ο Σωτήρης Λεοντίου έκανε ατομικό πρόγραμμα. Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Σεμπάστιαν Ρομέρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χενκ τεν Κάτε ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό της Πέμπτης (21:45) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Σαρλερουά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νταμέ N' Nτόι, Ορέστης Καρνέζης, Φίλιππος Δάρλας, Ελίν Δημούτσος, Σωτήρης Λεοντίου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Πετρόπουλος, Σεμπάστιαν Ρομέρο και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Παρελθόν ο "Τσιρόλα"

Με μια ευχαριστήρια για την προσφορά του στο "τριφύλλι" ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης την λύση της συνεργασίας του κοινή συναινέσει με τον Σεμπαστιάν Ρομέρο.

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Sebastian Ariel Romero, τον οποίο επιθυμεί να ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του" αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε συνολικά σε 59 παιχνίδια την διετία 2006-08 και πέτυχε με την φανέλα του "τριφυλλιού" 5 γκολ με καλύτερο κατά την απόψή μας το δεύτερο προσωπικό κόντρα στον Εργοτέλη πέρσι (23-09-07) στο Παγκρήτιο μετά την ασίστ του Τζιόλη.

Πλέον, ο "Τσιρόλα" αναμένεται να επιστρέψει στην Χιμνάσια Λα Πλάτα αφού έχει συμφωνήσει προφορικά για συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών.

Πρόταση για Ματέου...

Στο προσκήνιο επανήλθε και πάλι το όνομα του αμυντικού Κάρλος Ματέου, από τους συμπατριώτες του στα ΜΜΕ της Αργεντινής, αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ύψους δύο εκ. ευρώ για την απόκτηση του.

Ισχυρός αντίπαλος στην "μάχη" για τον σπουδαίο αυτό αμυντικό φέρεται η Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία έχει στο στόχαστρο της τον 23χρονο αμυντικό, και φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 3,3 εκ. ευρώ.

Οι ιθύνοντες της Ιντεπεντιέντε τονίζουν ότι τους έχουν προσεγγίσει ακόμα η Εσπανιόλ και η Μπέτις από την Ισπανία, με το Ματέου να δίνει οριστικά την προσεχή εβδομάδα την απάντηση του. Να τονίσουμε ωστόσο πως στο στρατόπεδο των "πράσινων" δεν επιβεβαιώνεται η πρόταση.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Ευκαιρία με την πρόταση του Παναθηναϊκού"

Ως μια ευκαιρία στην καριέρα του προκειμένου να αγωνίζεται βασικός χαρακτήρισε την πρόταση του "τριφυλλιού" ο νέος ηγέτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα, με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι των "κανονιέρηδων", "Αrsenal TV".

O Βραζιλιάνος μέσος εξήγησε την επιλογή του χαρακτηρίζοντας την μεταγραφή του μια πολύ καλή ευκαιρία στην καριέρα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

" Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν θα είχα ευκαιρίες να αγωνιστώ ως βασικός την σεζόν που έρχεται στην Αρσεναλ. Είχα αυτή την ευκαιρία με την πρόταση του Παναθηναϊκού και την δέχτηκα.



Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα, τόσο σχετικά με το αγωνιστικό όσο και με το οικονομικό κομμάτι. Είχα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Αρσεναλ και δεν γνωρίζω τι θα γινόταν εάν δεν δεχόμουν το τριετές του Παναθηναϊκού".

Παράταση στην αύξηση των μετοχών...

Παράταση προθεσμίας (μέχρι τέλους του Ιουλίου) της καταβολή του ποσού για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωσή του.

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με την από 22 Ιουλίου 2008 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της αποφάσισε έως και την 31.7.2008 την παράταση της προθεσμίας καταβολής του ποσού για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με δημόσια προσφορά και ιδιωτική τοποθέτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη" ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Τα εισιτήρια με Σαρλερουά

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων την Πέμπτη, 24 Ιουλίου, ημέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός– Σαρλερουά, που θα είναι οι εξής:

- Θύρα 4 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης»: 10:30-15:00
- Εκδοτήριο Λ.Κύμης: 13:00-21:45
- Εκδοτήριο Λ.Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ): 13:00-21:45
- Εκδοτήριο Β.Α εισόδου: 19:00-21:45

Παράλληλα με τη διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα θα γίνεται και η διάθεση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας.

Επίσης επισημαίνεται ότι καθ' όλη τη διάρκεια της 24ης Ιουλίου, δεν θα γίνεται πώληση και δεν θα λειτουργούν τα σημεία διάθεσης καρτών διαρκείας.

















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ