ΣΤΗΜΕΝΑ

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι
INTIME SPORTS

Κάθε μέρα και νέοι διάλογοι στο Sport24.gr! Μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι οι Αχιλλέας Μπέος και Μάκης Ψωμιάδης. Ο αρχηγός Σαλονίκης, ο διαιτητής που πήρε χαρτάκι, οι ψεύτικες ενημερότητες, το μέλλον του Πανιωνίου και το "ντου" στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Μετά τους αποκαλυπτικούς διαλόγους της Δευτέρας , τις υπόλοιπες συνομιλίες και τα sms με τα σίγουρα , έρχονται και νέες συζητήσεις μεγαλοπαραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου με αρκετό ενδιαφέρον, κάποιες... καλές ατάκες και φυσικά μπόλικο παρασκήνιο.

Οι δύο μεγάλες πρωταγωνιστές και στους νέους διαλόγους είναι ο Αχιλλέας Μπέος και ο Μάκης Ψωμιάδης, ενώ στην... ιστορία μπαίνουν καινούργια ονόματα που δεν έχουν ξαναβγεί στο προσκήνιο.

Ο αρχηγός Σαλονίκης κι ο Νίκος που ξεφτιλίστηκε

Τρανό παράδειγμα, το όνομα του Σαλονίκη, που επιστρέφει στο προσκήνιο όπως λέει ο ίδιος στο διάλογο του με τον Αχιλλέα Μπέο. Οι δυο τους κριτικάρουν τον Πατέρα για το "κασέτα-gate" και λένε χαρακτηριστικά ότι ξεφτιλίστηκε γιατί έχασε το... αντριλίκι του.

Στους συγκεκριμένους διαλόγους δεν αναφέρονται στοιχεία για στημένα παιχνίδια ή παράνομο στοιχηματισμό, αλλά για τις συμμαχίες που δημιουργούνται στο ποδόσφαιρο.

"Πήρες χαρτάκι έτσι δεν είναι";

Ο Αχιλλέας Μπέος τα... χώνει σε έναν Μιχάλη , που όπως προκύπτει είναι διαιτητής. "Δεν ξηγιούνται έτσι οι άντρες" του λέει ο παράγοντας του Βόλου, που τον κατηγορεί ότι πήρε.. χαρτάκι για να βγάλει οκτώ κάρτες.

Διαβάστε αναλυτικά τους "φρέσκους" διαλόγους που προκύπτουν από την δικογραφία για τα "στημένα παιχνίδια" , την ώρα που οι εξελίξεις σε ότι αφορά τις καταθέσεις και τις προφυλακίσεις συνεχίζονται .

Οι ψεύτικες ενημερότητες

Ο Μάκης Ψωμιάδης μιλάει με τον Νίκο Πατέρα, αλλά και τον Σοφοκλή Πιλάβιο για το... χαμό που επικρατεί με τις ψεύτικες ενημερότητες στο πρωτάθλημα της Superleague. Tι λένε για Πανιώνιο-Ηρακλή και πως εμπλέκεται ο Κόντης.

Διαβάστε αναλυτικά τους νέους αποκαλυπτικούς διαλόγους που προκύπτουν από τη δικογραφία για τα "στημένα παιχνίδια".

Μπέος-Στιβ για χαστούκια, Κούγια και μπράβους

Αποκαλυπτικοί διάλογοι είδαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίοι περιέχουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Στιβ με τον Αχιλλέα Μπέο, όπου γίνεται αναφορά για... γερά χαστούκια στον Δημητριάδη, για τον μπράβο που κλ... μια μάντρα αρχ... και τον Αλέξη Κούγια.

Διαβάστε αναλυτικά τους διαλόγους που δεν αναφέρονται αποκλειστικά σε ποδοσφαιρικά μηνύματα και ολοκληρώνονται με τη φράση "να στείλω δύο παιδιά στο ξενοδοχείο να τον ξεφτιλίσουν";

"Της πουτ... με τους παρατηρητές"

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλάει με άγνωστο και αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί με τους παρατηρητές. Μαζί βρίζουν τις εφημερίδες, μιλούν για την ΑΕΛ και τα Τρίκαλα.

Διαβάστε αναλυτικά τους νέους αποκαλυπτικούς διαλόγους που εμπεριέχονται στη δικογραφία και διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

O άγνωστος, ο Μπέος και οι μπράβοι

Σε δύο νέες συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Αχιλλέας Μπέος συζητάει με άγνωστο κάποια ματς της Super League αλλά και σε... μπράβους που βρίσκονταν δίπλα από το μπουθ του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βόλου.

Στην πρώτη μάλιστα συνομιλία (και οι δύο έλαβαν χώρα στις 22 Ιανουαρίου) ο άγνωστος που συνομιλεί με τον Αχιλλέα Μπέο αναφέρει τον εαυτό του ως πρόεδρο της Super League.

"Ο Γιώργος θα πάρει τον Πανιώνιο το καλοκαίρι"

Σ' έναν από τους νέους διαλόγους που βγήκαν στο φως, ο Αχιλλέας Μπέος μιλάει με τον Λουκά Σιότροπο και αναλύουν τα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στον Πανιώνιο.

Ο μεγαλοπαράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου, τονίζει στον συνομιλητή του πως έχει πληροφορίες για την ανάληψη της ομάδας της Νέας Σμύρνης από έναν Γιώργο, ενώ κεντρικό θέμα είναι και οι εκλογές του Ερασιτέχνη.

"Αυτός έριχνε πάρα πολλή λάσπη"

Σε νέους διαλόγους που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, ο Μάκης Ψωμιάδης σχολιάζει τη συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και τα πολλά μέτωπα που είχε ανοίξει με ομάδες της Super League, ενώ μιλάει και για την κόντρα Καβάλας-Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δύο νέες συνομιλίες με πρωταγωνιστή τον Μάκη Ψωμιάδη.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ