ΣΤΗΜΕΝΑ

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τα στημένα

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τα στημένα
INTIME SPORTS

Στις φυλακές θα οδηγηθούν οι Μπέος, Τσακογιάννης και Καρακούλιας, ενώ είχαμε νέους αποκαλυπτικούς διαλόγους που εμπλέκουν τους Μαρινάκη, Πατέρα. Τι είπε ο πειθαρχικός επιθεωρητής της UEFA στο Sport24.gr, οι δηλώσεις Πατέρα, Τραυλού, Σπανού στη "Δίκη" και η παρ' ολίγον δολοφονία του Κούγια.

Την Τρίτη (28/06) θα μεταφερθούν στις φυλακές Ναυπλίου, Τρικάλων και Γρεβενών οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης και Βασίλης Καρακούλιας αντίστοιχα.

Επίσης, είχαμε νέους αποκαλυπτικούς διαλόγους, με τα ονόματα των Βαγγέλη Μαρινάκη και Νικόλα Πατέρα να εμπλέκονται, όπως και η Original, αλλά και η Λάρισα με τον Εργοτέλη.

Επιπλέον, το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πεθαρχικό επιθεωρητή της UEFA, Καρλ Ντοντ, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος. Τέλος, διαβάστε όλα όσα ακούστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (27/06) στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη", όπου μίλησαν οι Πατέρας, Σπανός και Τραυλός, ενώ έγινε αναφορά και σε μία παρ' ολίγον δολοφονία του Αλέξη Κούγια!

Στις φυλακές Ναυπλίου ο Μπέος

Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης και Βασίλης Καρακούλιας για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Οι τρεις τους είχαν κριθεί ένοχοι από τον ανακριτή.

Νέοι διάλογοι ήρθαν στο φως

Νέοι διάλογοι αποκαλύφθηκαν για τα στημένα παιχνίδια το πρωί της Τρίτης (28/06). Συζητήσεις με Σταύρο για Original, στημένο ματς του Κούγια, πληροφορία Μαρινάκη για επεισόδια Παναθηναϊκών αλλά και κοντέινερ με πούρα και σαρδέλες Καλλονής! Τι λένε για τις αδειοδοτήσεις, για τον Πατέρα, για τα χρήματα που έδωσε η Λάρισα στον Εργοτέλη αλλά και για τη βιταμίνη του Γιάννη.

Καρλ Ντοντ: "Ευαίσθητο θέμα"

Το Sport24.gr εντόπισε τον πειθαρχικό επιθεωρητή της UEFA, Καρλ Ντοντ, ο οποίος ήταν ένας από τους τέσσερις αξιωματούχους που προσκόμισαν στοιχεία για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

Ελεύθερος και ο Χάλκος

Ο Νικόλαος Χάλκος μετά την απολογία του για τα στημένα παιχνίδια αφέθηκε ελεύθερος. Δείτε στο Sport24.gr τους περιοριστικούς όρους που του επέβαλε ο ανακριτής. Αναβολή πήρε ο Γεωρτσιάκος.

Απέτρεψε τη δολοφονία του Κούγια!

Αποκάλυψη σοκ από το "βαθύ λαρύγγι" της παράγκας Νο2 των στημένων αγώνων. Διαβάστε στο Sport24.gr τι είπαν Πατέρας, Αδαμίδης, Τραυλός, Σπανός στη "Δίκη".

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ