ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Νέο (διπλό) μεταγραφικό χτύπημα από Απόλλωνα

Νέο (διπλό) μεταγραφικό χτύπημα από Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαν Μπλάζεκ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με την ΑΕΛ, και του Πέτρου Κανακούδη.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Απόλλωνα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς άλλοι δύο ποδοσφαιριστές έγιναν μέλη της οικογένειας της "ελαφράς ταξιαρχίας" την Παρασκευή (21/06).

Ο λόγος για τους Γιαν Μπλάζεκ και Πέτρο Κανακούδη.

Ο πρώτος είναι γνώριμος στα ελληνικά γήπεδα από τη θητεία του στην ΑΕΛ. Ο 25χρονος επιθετικός πήγε στη Λάρισα τον Γενάρη του 2010 και παρέμεινε εκεί για 1,5 χρόνο, με απολογισμό 29 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο Τσέχος στράικερ επέστρεψε στην συνέχεια στην πατρίδα του, με την Σλόβαν Λίμπερετς να είναι ο τελευταίος του σταθμός πριν την επιστροφή στην Ελλάδα.

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Jan Blazek. O 25χρονος Τσέχος, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα της FC Slovan Liberec", ανέφερε η ανακοίνωση της "ελαφράς ταξιαρχίας".

Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση για το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα της ημέρας:

Νέο (διπλό) μεταγραφικό χτύπημα από Απόλλωνα

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Κανακούδη. O 29χρονος αριστερός μπακ-χαφ, κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Πλατανιά."

Ο Κανακούδης έχει πλούσια εμπειρία στην Α' Εθνική, έχοντας αγωνιστεί σε αυτή- πέρα από τον Πλατανιά- και με τους ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή και Δόξα Δράμας (συνολικά 110 συμμ., 3 γκολ).

Τέλος, φιλικός αγώνας προγραμματίστηκε για το Σάββατο 27 Ιουλίου με τον Αιγινιακό στο γήπεδό του.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ