NATIONS LEAGUE

Ο Ράμος μίλησε για τις απειλές θανάτου που δέχθηκε μετά τον τραυματισμό του Σαλάχ

Spain's Sergio Ramos walks over the pitch during the penalty shootout before his team was eliminated during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Spain's Sergio Ramos walks over the pitch during the penalty shootout before his team was eliminated during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Το κοινό του "Wembley" αποδοκίμασε έντονα τον Σέρχιο Ράμος στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ισπανία ενθυμούμενο τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ κι o αρχηγός της "φούρια ρόχα" ξέσπασε μιλώντας για απειλές θανάτου στον ίδιο και την οικογένειά του μετά τον τελικό του Champions League

Η Ισπανία συνδύασε το ντεμπούτο του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της με σπουδαία ανατροπή και νίκη στην Αγγλία με 2-1, στην πρεμιέρα τους στο Nations League.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και της "φούρια ρόχα", Σέρχιο Ράμος, αποδοκιμάστηκε έντονα από το κοινό του "Wembley", το οποίο δεν ξέχασε τη φάση με τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ.

Ο Ανδαλουσιάνος ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στο Λονδίνο, αποκαλύπτοντας δημόσια τις απειλές θανάτου που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του.

"Θα ήθελα άλλη υποδοχή. Θυμούνται μια φάση στον τελικό του Champions League, αλλά κανείς δεν θυμάται τις απειλές θανάτου που έλαβα εγώ και η οικογένειά μου", υποστήριξε ο "καπιτάν" της εθνικής Ισπανίας.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ