ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Νασρί για Αγκουέρο: "Μίλησα μαζί του και μου επιβεβαίωσε ότι θα αποσυρθεί"

Ο Σέρχιο Αγκουέρο
Ο Σέρχιο Αγκουέρο © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα ετοιμάζεται να βάλει ο Σέρχιο Αγκουέρο, λόγω του προβλήματος στην καρδιά του, με τον Σαμίρ Νασρί να επιβεβαιώνει την είδηση, τονίζοντας πως του το αποκάλυψε ο Αργεντινός.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο, όπως όλα δείχνουν, θα αναγκαστεί να γράψει πρόωρα τον επίλογο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην καρδιά δεν του επιτρέπει να συνεχίζει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Ζεράρ Ρομέρο, τον οποίο επιβεβαιώνουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός φορ της Μπαρτσελόνα έχει πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση και αναμένεται να το ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Την εγκυρότητα της είδησης μάλιστα, επιβεβαίωσε και ο Γάλλος πρώην μεσοεπιθετικός των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, Σαμίρ Νασρί, ο οποίος μιλώντας στο Canal + τόνισε ότι ήρθε σε επαφή με τον Αγκουέρο, που του αποκάλυψε πως θα αποσυρθεί αναγκαστικά.

"Μόλις μου έστειλε ένα μήνυμα και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε (η είδηση). Δυσκολεύομαι πολύ να το αποδεχτώ, γιατί πέρα από το ότι είναι ο παίκτης που όλοι γνωρίζουν, είναι και πολύ καλός. Με στενοχωρεί πολύ γιατί δεν είναι επιλογή του, είναι ζόρικο", ανέφερε ο 34χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν το επιβεβαιώνει, με τον Τσάβι να τονίζει χαρακτηριστικά μετά τη νίκη των "μπλαουγκράνα επί της Εσπανιόλ (1-0): "Δεν ξέρω κάτι για τον Αγκουέρο. Μίλησα μαζί του, είναι ήρεμος και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν έχω την πληροφορία που προέκυψε σήμερα".

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα - Αλαβές (1-1) για τη 12 αγωνιστική της La Liga διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν καρδιακή αρρυθμία.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ