ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Ανησυχία για Αγκουέρο, έγινε αλλαγή στο 41' και αποχώρησε με ασθενοφόρο από το Καμπ Νου

Ανησυχία για Αγκουέρο, έγινε αλλαγή στο 41' και αποχώρησε με ασθενοφόρο από το Καμπ Νου

Σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης διακομίσθηκε ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος αισθάνθηκε δυσφορία και έγινε αλλαγή στο πρώτο μέρος του Μπαρτσελόνα - Αλαβές.

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Βαρκελώνη, καθώς ο Σέρχιο Αγκουέρο αισθάνθηκε αδιαθεσία στο 39' της εντός έδρας αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές, έγινε αλλαγή στο 41' και αποχώρησε από το Καμπ Νου με ασθενοφόρο!

Ο Αργεντινός επιθετικός δυσκολευόταν να αναπνεύσει, ωστόσο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο με τις δικές του δυνάμεις. Στη συνέχεια εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι θεώρησαν ότι ήταν σοφό να διακομισθεί σε νοσοκομείο ώστε να γίνει εκεί ένας πιο ενδελεχής έλεγχος της κατάστασής του.

Ο Αγκουέρο είναι 33 ετών, μετακόμισε από την Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι για να παίξει με τον καλό του φίλο, Λιονέλ Μέσι, όμως δεν δικαιώθηκε καθώς ο δεύτερος πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν την ώρα που οι μπλαουγκράνα διανύουν μία πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη σεζόν γεμάτη γκρίνια, πίεση και άσχημα αποτελέσματα.

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ