ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Αγουέρο: Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Αργεντινός φορ λόγω του προβλήματος στην καρδιά

Ο Σέρχιο Αγκουέρο αποχωρεί από το Μπαρτσελόνα - Αλαβές μετά τη δυσφορία που αισθάνθηκε
Ο Σέρχιο Αγκουέρο αποχωρεί από το Μπαρτσελόνα - Αλαβές μετά τη δυσφορία που αισθάνθηκε © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Αγουέρο αναμένεται να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην καρδιά τον εμποδίζει από το να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Ο Σέρχιο Αγουέρο φαίνεται ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, καθώς το πρόβλημα της καρδιακής αρρυθμίας τον εμποδίζει από το να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Ζεράρ Ρομέρο, τον οποίο επιβεβαιώνουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός φορ της Μπαρτσελόνα έχει πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση και αναμένεται να το ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο ίδιος πάντως είχε κάνει μια ανάρτηση το προηγούμενο διάστημα στην οποία ξεκαθάριζε ότι την απόφαση θα την έπαιρνε αφού περνούσαν το διάστημα των 90 ημέρων, το οποίο θα ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της καριέρας του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ