ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Μπαρτσελόνα: Εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες ο Αγκουέρο, θα κάνει θεραπεία για το πρόβλημα στην καρδιά

Ο Σέρχιο Αγκουέρο
Ο Σέρχιο Αγκουέρο © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Το πρόβλημα με την καρδιά που αντιμετωπίζει ο Σέρχιο Αγκουέρο αποδεικνύεται αρκετά σοβαρό, με την Μπαρτσελόνα να κάνει γνωστο πως ο Αργεντινός φορ θα χρειαστεί να μείνει για τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός γηπέδων στο πλαίσιο της θεραπείας του.

Χωρίς τον Σέρχιο Αγκουέρο για μεγάλο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να πορευτεί η Μπαρτσελόνα. Για την ακρίβεια για τους επόμενους τρεις μήνες τουλάχιστον, με τους μπλαουγκράνα να ανακοινώνουν το βράδυ της Δευτέρας (01/11)πως τόσο θα είναι το διάστημα που θα χρειαστεί μείνει εκτός γηπέδων στο πλαίσιο της θεραπείας του, μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και τα οποία έδειξαν καρδιακή αρρυθμία.

"Ο παίκτης της Μπάρτσα, Κουν Αγκουέρο, υποβλήθηκε σε διαγνωστική και θεραπευτική διαδικασία από τον γιατρό Τζόσεπ Μπρουγάδα.

Δεν είναι διαθέσιμος για να μπει σε αποστολή της ομάδας και τους επόμενους τρεις μήνες θα αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας προκειμένου να καθοριστεί η διαδικασία ανάρρωσής του", αναφέρει χαρακτηριστική η ανακοίνωση των Καταλανών για το πρόβλημα υγείας του 33χρονου επιθετικού, που μέσω Twitter εύχηθηκε δύναμη στον παίκτη.

Υπενθυμίζεται πως ο Αγκουέρο είχε πάρει φανέλα βασικού από τον Σέρζι Μπαρχουάν για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλαβές (1-1) το περασμένο Σάββατο για την 12η αγωνιστική της La Liga, ωστόσο η δυσφορία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και η δυσκολία στην αναπνοή, τον οδήγησαν σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

Εκεί υποβλήθηκε σε μία σειρά ιατρικών τεστ για να εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος, με τα πρώτα αποτελεσματα από τις καρδιολογικές εξετάσεις του να δείχνουν καρδιακή αρρυθμία, δηλαδή διαταραχή του καρδιακού ρυθμού.

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ