ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Αγουέρο: "Βλέπω την πρόοδό μου εντός 90 ημερών, παραμένω πάντα θετικός"

Ο Σέρχιο Αγκουέρο
Ο Σέρχιο Αγκουέρο © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Αγουέρο έκανε μια ανάρτηση στο Twitter με την οποία δεν επιβεβαιώνει τα όσα υποστήριξε ραδιοφωνικός σταθμός της Καταλονίας, καθώς ακούει τις οδηγίες των ιατρών της Μπαρτσελόνα, ενώ παραμένει πάντα θετικός στο να επιστρέψει.

Ο Σέρχιο Αγουέρο έκανε μια ανάρτηση στο Twitter με αφορμή τη φήμη ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, λόγω της καρδιακής αρρυθμίας, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό δεν ισχύει μιας και παρακολουθεί την πρόοδό του.

Ο Αργεντινός φορ της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών του και θα δει την πρόοδό του μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Συγκεκριμένα ο Σέρχιο Αγουέρο ανέφερε: "Δεδομένων των φημών που ακούγονται, σας λέω ότι ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών, κάνω τα τεστ και τις θεραπείες μου και βλέπω την πρόοδό μου εντός των 90 ημερών. Παραμένω πάντα θετικός".

Υπενθυμίζεται ότι ο Σέρχιο Αγουέρο έχει μείνει εκτός δράσης εδώ και λίγες εβδομάδες, λόγω καρδιακής αρρυθμίας. Το διάστημα που υπολογίζεται να μείνει εκτός είναι τουλάχιστον τρεις μήνες, όπως αναφέρει και ο ίδιος στη σημερινή (12/11) ανάρτησή του.

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ