ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Catalunya Radio: "Ο Αγκουέρο μπορεί να αποσυρθεί λόγω της καρδιακής αρρυθμίας"

Ο Σέρχιο Αγκουέρο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια
Ο Σέρχιο Αγκουέρο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Catalunya Radio, υπάρχει κίνδυνος ο Σέρχιο Αγκουέρο να μην μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο και να αποσυρθεί, έπειτα από την καρδιακή αρρυθμία που έδειξαν οι εξετάσεις του.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην καρδιά του ο Σέρχιο Αγκουέρο αποδεικνύεται αρκετά πιο σοβαρό από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί, με το Catalunya Radio να υποστηρίζει ότι το ενδεχόμενο ο Αργεντινός φορ να χρειαστεί να αποσυρθεί οριστικά από τον χώρο του ποδοσφαίρου είναι υπαρκτό.

Ο έμπειρος επιθετικός έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα - Αλαβές (1-1) για τη 12 αγωνιστική της La Liga διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, με τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν καρδιακή αρρυθμία. Μάλιστα, ο καταλανικός σύλλογος ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης πως στο πλαίσιο της θεραπείας του θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ωστόσο, οι εκτιμήσεις που αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Catalunya Ràdio δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες. Συγκεκριμένα, ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός υποστηρίζει ότι το πρόβλημα με την αρρυθμία ήταν τελικά πιο περίπλοκο από ό,τι φαινόταν εξαρχής, υποστηρίζοντας πως μπορεί ακόμα και να τον αναγκάσει να αποσυρθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αγκουέρο έχει ήδη ενημερωθεί για το ενδεχόμενο αυτό.

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ