ΒΕΡΟΙΑ

Nασιόπουλος: "Δίκαιη η άνοδος"

Nασιόπουλος: "Δίκαιη η άνοδος"
νασιοπουλος

O Γιώργος Νασιόπουλος θεωρεί δίκαιη την άνοδο της Βέροιας στην Σούπερλίγκα

Οι ιθύνοντες του συλλόγου πραγματοποίησαν πολλές μεταγραφές, ώστε η Βέροια να διεκδικήσει την άνοδο και δικαιώθηκαν. Το ξεκίνημα δεν ήταν όπως το περίμεναν, αφού τα αρνητικά αποτελέσματα την έφεραν πίσω στην κατάταξη. Ο Γιώργος Νασιόπουλος θεωρεί τον ερχομό πολλών παικτών ως την σημαντική αιτία για την απώλεια βαθμών στις πρώτες αγωνιστικές: " Ήταν δύσκολα στο ξεκίνημα της σεζόν καθώς λόγω των πολλών μεταγραφών δεν είχαμε βρει τον ρυθμό μας. Με το πέρασμα του χρόνου και μέσα από τους αγώνες δεθήκαμε ως ομάδα και καταφέραμε να φθάσουμε στον στόχο μας και να πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Όταν μία ομάδα δημιουργείται σχεδόν από την αρχή όπως εμείς, μέχρι να βρεθούμε και να γίνουμε σύνολο ως ομάδα χρειάζεται χρόνος. Τα αποτελέσματα δεν ερχόντουσαν και δυσκολευτήκαμε πολύ στην αρχή της περιόδου

".

Η διοίκηση έδειξε από το περασμένο καλοκαίρι ότι είχε ως στόχο την άνοδο της ομάδας και αποτέλεσε τον σημαντικότερο πλεονέκτημα, έναντι των υπολοίπων διεκδικητών, για την επιτυχία της "Βασίλισσας του Βορρά" την φετινή σεζόν: " H διοίκηση της ομάδας έκανε μεταγραφές με σκοπό την άνοδο στην Σούπερλίγκα. Δεν πέρασε από το μυαλό μας ούτε μία στιγμή να μην ανέβουμε κατηγορία. Είχαμε πολλούς καλούς παίκτες και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε φάνηκε η αξία των ποδοσφαιριστών".

Η αλλαγή προπονητή στα μέσα της χρονιάς ήταν, σύμφωνα με τον Γιώργο Νασιόπουλο, ένα από τα θετικά, καθώς υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τις κατάλληλες αγωνιστικές αλλαγές η ομάδα βρήκε τον ρυθμός της: " Σίγουρα η έλευση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν ένα από τα θετικά. Η ομάδα βρήκε ρυθμό με τον ερχομό του νέου προπονητή, συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, τον οποίο αφομοιώσαμε εύκολα, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό ατομικά και δείξαμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και φθάσαμε δίκαια στον στόχο. Κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μας κάνει ομάδα και έχει το ποσοστό της επιτυχίας που του αναλογεί".

"Άδικες οι κατηγορίες εις βάρος μας"

Η αμφισβήτηση από τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου, υπήρξε για την Βέροια ένα από τα εμπόδια που αντιμετώπισε η ομάδα στους αγώνες, πριν φθάσει στον στόχο της. Ο Γιώργος Νασιόπουλος απορρίπτει αυτές τις κατηγορίες θεωρώντας ότι η "Βασίλισσα" πήρε δίκαια την άνοδο, παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο: " Οι καταγγελίες για υπέρ μας διαιτησία δεν στέκουν. Σε κρίσιμα παιχνίδια που η ομάδα χρειάστηκε τους βαθμούς έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Όσοι δεν μπορούσαν να μας φθάσουν ασχολούνταν με την διαιτησία και πως να μειώσουν την επιτυχία μας. Όλες οι ομάδες αδικήθηκαν αλλά και ευνοήθηκαν. Στην Ελλάδα ξέρουμε ότι δεν έχουμε και την καλύτερη διαιτησία, ενώ υπήρχαν και παιχνίδια που και εμείς αδικηθήκαμε αλλά δεν τα χρεώσαμε σε υποστήριξη άλλων ομάδων".

Ο σωστός προγραμματισμός αποτελεί για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού την κατάλληλη αρχή ώστε να αντιμετωπίσει η Βέροια την πρόκληση της Σούπερλιγκα. Ο ίδιος θα έχει συζητήσεις τις επόμενες ημέρες για την παραμονή του στην ομάδα, κάτι που αποτελεί επιθυμία για τον 34χρονο επιθετικό: " Δεν μπορούμε από τώρα να μιλήσουμε για τους στόχους τη νέα περίοδο. Πρέπει να κάνουμε σωστό προγραμματισμό και να προσπαθήσουμε να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση το καλοκαίρι.

Προσπαθούσα το περασμένο καλοκαίρι να βρω μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και αυτή ήταν η Βέροια. Ήταν μία καλή σεζόν για την ομάδα και εμένα. Μπορούσα να δώσω περισσότερα και πιστεύω ότι με την δουλειά που έκανα πήγα καλά. Θέλω να μείνω αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις μου με την διοίκηση τις επόμενες ημέρες

".









TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ