SERIE A

Νάπολι - Λάτσιο 4-0: Το ρεσιτάλ Μέρτενς έφερε το +3 από την Μίλαν

Ο Ντρις Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Ρόμα σε ματς της Serie A | 21 Μαρτίου 2021
Ο Ντρις Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Ρόμα σε ματς της Serie A | 21 Μαρτίου 2021 @2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Νάπολι ήταν καταιγιστική κόντρα στην Λάτσιο και τη φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τον Ντρις Μέρτενς, για να εκτοξευτεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Μίλαν.

Η Μίλαν υπέστη μεγάλο κάζο χάνοντας με 3-1 από την Σασουόλο στο "Σαν Σίρο" το απόγευμα της Κυριακής (28/11) και το αποτέλεσμα αυτό λειτούργησε ως ο καλύτερος οδηγός για την Νάπολι, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να έχει ως παράδειγμα προς αποφυγή τους ροσονέρι και να δίνει το 100% απέναντι στην Λάτσιο, για να φτάσει σε ένα θριαμβευτικό 4-0 για την 14η αγωνιστική της Serie A.

Οι παρτενοπέι συνδύασαν έτσι ιδανικά το συγκινητικό τελετουργικό που είχαν λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα όταν και έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Ντιέγκο Μαραντόνα, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του, με το φινάλε να τους βρίσκει να πανηγυρίζουν μαζί με το ένθερμο κοινό τους το +3 από τους Μιλανέζους και τη μοναξιά της κορυφής.

Ουσιαστικά, ο θρίαμβος των παρτενοπέι γράφτηκε από το πρώτο ημίωρο, διάστημα στο οποίο σημείωσαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ τους. Ο Ζιελίνσκι έσυρε το χορό των γκολ με ασύλληπτο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή στο 7', για να πάρει την σκυτάλη ο Μέρτενς που εξέθεσε τους πρωτευουσιάνους.

Στο 10ο λεπτό χόρεψε την άμυνα των λατσιάλι και με υπέροχο δεξί πλασέ νίκησε τον Ρέινα ενώ στο 29' εκτέλεσε τον έμπειρο κίπερ με ένα αριστουργηματικό φαλτσαριστό δεξί σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής.


Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι "έσβησαν" το ματς κάνοντας τρομερή διαχείριση μέχρι το φινάλε, με το μαρτύριο των παικτών του Μαουρίτσιο Σάρι να μην τελειώνει πάντως εκεί αφού στο 85' δέχτηκαν και τέταρτο γκολ από εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής του Φαμπιάν Ρουίθ, σε μία βραδιά που βρέθηκαν να κατρακυλούν στην 8η θέση και στο -7 από την προνομιούχο 4η θέση.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρούι, Λομπότκα, Φαμπιάν, Λοσάνο (65' Έλμας), Ζιελίνσκι (74' Ντέμε), Ινσίνιε, Μέρτενς (65' Πετάνια)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Πάτρικ (46' Λατσάρι), Φελίπε, Ατσέρμπι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (61' Μπάσιτς), Κατάλντι (76' Λέιβα), Αλμπέρτο, Άντερσον (55' Τζακάνι), Ιμόμπιλε, Πέδρο (76' Μόρο)

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Βενέτσια - Ίντερ 0-2

Γιουβέντους - Αταλάντα 0-1

Έμπολι - Φιορεντίνα 2-1

Σαμπντόρια - Βερόνα 3-1

Ουντινέζε - Τζένοα 0-0

Μίλαν - Σασουόλο 1-3

Σπέτσια - Μπολόνια 0-1

Ρόμα - Τορίνο 1-0

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑΠΟΛΙ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ