SERIE A

Μίλαν - Σασουόλο 1-3: Απότομη προσγείωση και κίνδυνος από την Ίντερ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Σασουόλο για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Σασουόλο για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν ηττήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική της Serie A, παρότι προερχόταν από το θρίαμβο στη Μαδρίτη για το Champions League και το 1-3 από τη Σασουόλο άφησε την Ίντερ ένα βαθμό πίσω της.

Η Μίλαν επέστρεψε στο Σαν Σίρο για να αντιμετωπίσει τη Σασουόλο ύστερα από τη νίκη στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο που την κράτησε "ζωντανή" στη μάχη του Champions League. Επιπροσθέτως, επέστρεψε στο γήπεδο ο εκτελεστικός διευθυντής της, Ιβάν Γκαζίδης, ο οποίος κάνει θεραπείες για τον καρκίνο με τον οποίο διαγνώστηκε. Ήταν το ιδανικό παιχνίδι για πάρτι, όμως ηττήθηκε 1-3 κι έπειτα από 14 αγωνιστικές στη Serie A αρχίζει να ανησυχεί για το τι ακολουθεί.

Οι "ροσονέρι" προηγήθηκαν στο 21' με τον Αλέσιο Ρομανιόλι, όμως δεν απέπνεαν βεβαιότητα για τη νίκη. Τρία λεπτά αργότερα ο φορμαρισμένος Τζιανλούκα Σκαμάκα ισοφάρισε και στο 33' ο Σίμον Κιάερ σημείωσε αυτογκόλ για την ανατροπή. Τα απαντωτά λάθη των παικτών του Στεφάνο Πιόλι καθιστούσαν πιο απειλητική τη Σασουόλο (για την οποία αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι ο Γιώργος Κυριακόπουλος) και αυτό αποτυπώθηκε με το γκολ του Ντομένικο Μπεράρντι, το 10ο κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο (έχει και 4 ασίστ σε 15 αγώνες) και από την απευθείας κόκκινη του Ρομανιόλι στο 77' για να αποτρέψει μεγάλη ευκαιρία. Έπειτα από τη δεύτερη σερί ήττα (είχε προηγηθεί εκείνη από τη Φιορεντίνα), η Μίλαν απέχει ένα βαθμό από την Ίντερ.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Τα στιγμιότυπα

Βενέτσια - Ίντερ 0-2

Γιουβέντους - Αταλάντα 0-1

Έμπολι - Φιορεντίνα 2-1

Σαμπντόρια - Βερόνα 3-1

Ουντινέζε - Τζένοα 0-0

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ