ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Αυτές είναι οι απαιτήσεις του Τούντορ για να αναλάβει το τιμόνι των πρωταθλητών

Ο Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της Μαρσέιγ σε ματς της Ligue 1 απέναντι στην Οσέρ | 13 Νοεμβρίου 2023
Ο Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της Μαρσέιγ σε ματς της Ligue 1 απέναντι στην Οσέρ | 13 Νοεμβρίου 2023 @2023 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Ιγκόρ Τούντορ εμφανίζεται ως ο εκλεκτός του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για να διαδεχεί τον Ρούντι Γκαρσιά στον πάγκο της Νάπολι όμως η πρόσληψή του δεν είναι εύκολη υπόθεση, με τον Κροάτη να ζητάει την ικανοποίηση συγκεκριμένων όρων.

Η Νάπολι πραγματοποιεί άσχημη εκκίνηση στη φετινή Serie A και μετά από τη συμπλήρωση 12 αγωνιστικών έχει βρεθεί στο -10 από την πρωτοπόρο Ίντερ (τελευταίο ατυχές αποτέλεσμα η εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Έμπολι), γεγονός που έχει φέρει τον Ρούντι Γκαρσιά ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Γάλλος έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη των διοικούντων και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει βρει ήδη τον διάδοχό του, τον Ιγκόρ Τούντορ, ωστόσο η περίπτωση της διαδοχής του Γκαρσιά από τον Κροάτη δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Όχι μόνο γιατί θα πρέπει να "πειστεί" ο νυν προπονητής να επιλέξει το δρόμο της παραίτησης και να μην περιμένει εκείνον της απόλυσης που θα φέρει την αποζημίωσή του αλλά και επειδή ο πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ δεν είναι διατεθειμένος να πει το "ναι" χωρίς να διασφαλίσει ευνοϊκές συνθήκες για τη δουλειά του.

Ποιές είναι αυτές; Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb", στο πρώτο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, ο Τούντορ ζήτησε κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών που θα του αποφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ, με την Νάπολι από την πλευρά της να του αντιπροτείνει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν το οποίο θα ανανεωθεί αυτόματα για ακόμη έναν χρόνο αν πετύχει συγκεκριμένους στόχους με τους παρτενοπέι (πχ η κατάκτηση της 4ης θέσης που οδηγεί στο νέο Champions League).

Μένει να δούμε αν οι πρώτες διαφορές θα αμβλυνθούν, με την υποσημείωση πάντα ότι για να προχωρήσει η περίπτωση του Τούντορ θα πρέπει πρώτα να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Γκαρσιά, ώστε να έρθει ένα διαζύγιο που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ