ΝΑΠΟΛΙ

Στην έξοδο από τη Νάπολι ο Γκαρσία, επικρατέστερος αντικαταστάτης ο Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ
Ο Ιγκόρ Τούντορ AP

Φαβορί για να αναλάβει τη Νάπολι είναι σύμφωνα με ιταλικά μέσα ο Ιγκόρ Τούντορ, με τον Ρούντι Γκαρσία να αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την πρωταθλήτρια της Serie A.

Ημέρες μετράει στον πάγκο της Νάπολι ο Ρούντι Γκαρσία σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, με τον Τύπο της γειτονικής χώρας να υποστηρίζει ότι σύντομα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της πρωταθλήτριας της Serie A, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, προκειμένου να του ανακοινωθεί η απόλυσή του έπειτα από -μόλις- 4,5 μήνες συνεργασίας.

Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, με κερασάκι στην τούρτα να είναι η ψυχρολουσία στο 91ο λεπτό από το γκολ του Κοβαλένκο που οδήγησε την Έμπολι να φύγει με το διπλό από το "Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" με 1-0, φαίνεται πως θα οδηγήσουν τον πρώην τεχνικό της Αλ Νασρ στην πόρτα της εξόδου.

Ο Γάλλος προπονητής στο διάστημα παρουσίας του στον ναπολιτάνικο σύλλογο έχει σε 16 αγώνες απολογισμό 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, με μέσο όρο 1,75 πόντους ανά ματς, με τον 59χρονο να πληρώνει ουσιαστικά το γεγονός ότι στη Serie A βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ (21 έναντι 31 πόντους).

Όσον αφορά τον διάδοχό του, αυτός θα είναι ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του (2015/2016) από τον ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, με τον Κροάτη να είναι άνεργος από τις 30 Ιουνίου του 2023, όταν και παραιτήθηκε από το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ