ΑΕΚ

"Να, γιατί επέλεξα την ΑΕΚ"

"Να, γιατί επέλεξα την ΑΕΚ"
Αρουαμπαρένα

Ο Ροδόλφο Αρουαμπαρένα εξηγεί γιατί έρχεται στην Ελλάδα και το αν θα φέρει μαζί του, τον Ρικέλμε

" Το project της ΑΕΚ μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, γιατί είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε εξέλιξη και παλεύει για να καθιερωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ", επισήμανε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "GoalNews".

Ο Αρουαμπαρένα είναι ενήμερος για την αποχώρηση του Μπρούνο Τσιρίλο τον οποίο χαρακτήρισε σπουδαίο ποδοσφαιριστή, για τη δική του περίπτωση όμως αρκέστηκε να πει ότι " το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσφέρω το δικό μου πετραδάκι, έτσι ώστε η ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της. Εγώ είμαι ένας έντιμος ποδοσφαιριστής, που του αρέσει να δουλεύει και να διατηρεί χαμηλούς τόνους".

Η συζήτηση που έκανε με τον Ντέμη Νικολαΐδη τον έκανε να πειστεί να αφήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και ο πρόεδρος της ΑΕΚ τον οποίο είχε συναντήσει ως αντίπαλο στις μέρες του Ντέμη στην Ατλέτικο Μαδρίτης "έχει όνειρο για την ΑΕΚ. Τώρα ξέρω ότι προσπαθεί πολύ για να πραγματοποιήσει το όνειρο του, που είναι να δει την ΑΕΚ πολύ μεγάλη".



Οι Έλληνες οπαδοί θυμίζουν στον Αρουαμπαρένα τους συμπατριώτες του και ο Αργεντινός θέλει να τους κάνει " να νιώσουν ακόμη πιο περήφανοι για την ομάδα τους. Ο κόσμος είναι πολύ πιο διαφορετικός από αυτόν της Βιγιαρεάλ. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι παθιασμένος, όπως και είναι οι οπαδοί στην Αργεντινή. Αυτό μου αρέσει πολύ, γιατί μου θυμίζει τις εποχές που έπαιζα με τη Μπόκα στο Λα Μπομπονέρα".

Θα φέρει τον Ρικέλμε;
Ο Αρουαμπαράνα έχει αυτές τις ημέρες την τιμητική του στον Τύπο και έδωσε μία ακόμη συνέντευξη, στην εφημερίδα "Ένωση" αυτή τη φορά και μίλησε και για τον Παναθηναϊκό:

" Ναι, υπήρχε ενδιαφέρον και από την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο Βίκτορ Μουνιόθ μου εξέφρασε το ενδιαφέρον του, αλλά εγώ προτίμησα την ΑΕΚ, γιατί η πρόταση της ήταν συγκεκριμένη... Τώρα όμως θέλω να παίξω στην ΑΕΚ, σε έναν ιστορικό σύλλογο, να κατακτήσω το πρωτάθλημα και να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Ο καλύτερος του φίλος είναι ο πολύς Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, που αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αργεντινή. Ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα θα ήθελε ποτέ να έρθει στην ΑΕΚ;

Ο Αρουαμπαρένα απάντησε μάλλον ευγενικά, λέγοντας ότι "ποτέ μη λες ποτέ... Ο Ρικέλμε τα πηγαίνει καλά στη Μπόκα... Σίγουρα όμως θα τον ενδιέφερε η προοπτική να επιστρέψει πάλι στην Ευρώπη και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ".












TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ