ΓΑΛΛΙΑ

Μπουμσόνγκ: "Ακόμα δεν μιλάω με κανέναν"

Μπουμσόνγκ: "Ακόμα δεν μιλάω με κανέναν"
INTIME SPORTS

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μίλησε για το ενδιαφέρον της Ναντ όμως ξεκαθάρισε πως δεν θα μιλήσει με καμία ομάδα μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του συμβολαίου του

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Μπουμσόνγκ στο sports.fr. Ο Γάλλος άσος μίλησε για τη φημολογία που τον θέλει κοντά στην Ναντ, ενώ άφησε να εννοηθεί πως ακόμα δεν έχει αποχωρήσει οριστικά από τον Παναθηναϊκό.

"Μέχρι και σήμερα (20/6) δεν έχω επαφή με την Ναντ. Μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον, όμως για ηθικούς λόγους δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν πριν τελειώσει η υπόθεση με το συμβόλαιο μου (με τον Παναθηναϊκό)", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Με ενδιαφέρει πάντως αυτή η προοπτική, γιατί η Ναντ είναι μεγάλος σύλλογος, παρότι τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο".

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 33άχρονο άσο, ενώ και ο ίδιος σε δηλώσεις του αποχαιρέτησε τον κόσμο του "τριφυλλιού".

Όσον αφορά, λοιπόν, το κομμάτι που λέει "πριν τελειώσει η υπόθεση με το συμβόλαιο μου", μπορεί να εννοεί το τυπικό του θέματος με την αποζημίωση των 300.000 ευρώ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ