ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωρούν τα μεταγραφικά

Προχωρούν τα μεταγραφικά
INTIME SPORTS

Κανονικά συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού παρά την αρνητική απόφαση της UEFA. Ενδιαφέρον για Πίντο, ματιές και στην ελληνική αγορά

Τα μαντάτα δεν ήταν καλά από την Νιόν, αφού η UEFA απέρριψε τον φάκελο του Παναθηναϊκό και τη δυνατότητα της ομάδας να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Βέβαια ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει σκοπό να παρατήσει την υπόθεση και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα γίνει προσπάθεια να αλλάξει η απόφαση μέσω του CAS.

Οι μέρες περνούν όμως και τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού δεν γίνεται να πάρουν κι άλλη παράταση, αφού αρκετοί καλοί ελεύθεροι ποδοσφαιριστές αρχίζουν και κλείνουν σε συλλόγους τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης υπήρξε μία πληροφορία που θέλει τους πράσινους, μετά τα νέα δεδομένα, να στρέφονται στην ελληνική αγορά για 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα δώσουν λύσεις και θα γεμίσουν το ρόστερ της ομάδας.

Κανονικά ο προγραμματισμός

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν υπολόγιζαν στα χρήματα της Ευρώπης, οπότε ο προγραμματισμός δεν αλλάζει αρκετά, απλά χάνεται το διαπραγματευτικό όπλο της συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ.

Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να κορυφώσουν τις επαφές τους με υποψήφιους στόχους από το εξωτερικό, με την ελπίδα ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να κλείσει έστω μία μεταγραφή.

Τέλος να πούμε πως ενδιαφέρον έχουν και οι διαπραγματεύσεις με παίκτες που είναι να αποχωρήσουν, με τον Πίντο μάλιστα να έχει στα χέρια του κάποια πρόταση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ